Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/30/2017

Comandă Și mă întunec de Kiersten White - Leda Edge

Și mă întunec este un roman de ficțiune istorică plasat în România, care răspunde la întrebarea „Ce s-ar fi întâmplat dacă nu exista un Vlad Țepeș, ci o Lada Drăculea?”. Leda Edge v-a adus primul volum din Saga Cuceritorului care poate fi comandat acum, pe site-ul Editurii Corint. 


     Nimeni nu se așteaptă ca o prințesă să fie violentă. Dar așa este Lada Drăculea. Încă de când ea și blândul ei frate mai mic, Radu, au fost smulși din țara lor, Valahia, și au fost lăsați de tatăl lor la curtea otomană, pentru a fi crescuți acolo, Lada a știut că neîndurarea este cheia supraviețuirii. Ea și Radu sunt sortiți să fie pioni într-un joc plin de cruzime, în care la fiecare mișcare a lor o sabie nevazută li se leagană deasupra capului. Căci descendența lor, care îi face atât de speciali, îi transformă totodată în ținte. Lada îi disprețuiește pe otomani și așteaptă răbdătoare, plănuindu-și răzbunarea pentru ziua în care se va întoarce în Valahia și își va cere dreptul câștigat prin naștere. Radu tânjește doar după un loc în care să se afle în siguranță. și când cei doi îl cunosc pe Mehmed, fiul singuratic și sfidător al sultanului, Radu simte ca și-a facut un prieten adevarat – iar Lada speră că în sfârșit a găsit pe cineva vrednic de iubirea ei. Dar Mehmed este moștenitorul imperiului împotriva căruia Lada a jurat să lupte – și pe care Radu îl consideră acum căminul lui. Lada, Radu și Mehmed ajung să formeze un triunghi toxic ce întinde legăturile dragostei și loialității până la punctul de rupere. 
PRIMA CARTE DINTR-O NOUĂ SERIE ÎNTUNECATĂ ȘI FASCINANTĂ, ÎN CARE SE VOR ROSTOGOLI CAPETE, TRUPURI VOR FI TRASE ÎN ȚEAPĂ… ȘI INIMI SE VOR FRÂNGE. 

„Presarat cu lupte cu săbii, comploturi de asasinare și intrigi de palat, romanul este unul ambițios ca anvergură și concept și dezvăluie o bucată de istorie captivantă, importantă și cumva obscură […] Este un roman uluitor de bun.”
 SCHOOL LIBRARY JOURNAL

Un comentariu:

  1. Vaiiii! Ce coperta! Pare tare misterioasa si interesanta. Am adaugat-o si eu in wishlist, sperand ca atunci cand voi avea mai mult timp liber, sa ma apuc si eu sa lecturez cateva carti asa, mai interesante.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate