Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

7/19/2016

Si am priviti cu totii spre cer... de Tommy Wallach -Epic Wave (Editura Epica)

ȘI AM PRIVIT CU TOȚII SPRE CER...de Tommy Wallach, bestseller New York Times - în curând la Editura Epica, în colecția EpicWave!

 Se spune că liceul e cea mai frumoasă perioadă din viața unui tânăr. 
Peter, unul dintre cei mai buni jucători de baschet din liceul lui, își face griji că această afirmație s-ar putea să fie adevărată. Între timp, Eliza numără orele până ce va putea scăpa de Seattle, orașul natal – și de reputația ei. Anita, o fată cu o viață aparent perfectă, se întreabă din ce în ce mai des dacă merită să-și abandoneze adevăratele vise pentru a intra la o universitate de prestigiu. Iar Andy nu înțelege de ce oamenii se agită în ceea ce privește facultatea și cariera – viitorul mai poate să aștepte. Sau nu? Căci se pare că viitorul „se apropie” cu repeziciune din spațiu – un asteroid se îndreaptă direct către Pământ – și există posibilitatea de a șterge orice urmă de viață de pe fața planetei. În vreme ce acești patru viitori absolvenți – împreună cu restul omenirii – așteaptă să vadă ce daune va produce asteroidul, se văd totodată nevoiți să-și abandoneze gândurile legate de viitor și să se decidă cum își vor petrece ceea ce mai rămâne din prezent. 

„Și am privit cu toții spre cer... e un debut triumfător – Apocalipsa lui Stephen King pentru această generație. Este deopotrivă tulburător, optimist, înspăimântător și înduioșător, scris cu enorm de multă compasiune pentru felul în care prezentul ne scapă printre degete. Un roman glorios, minunat și de neuitat” – Andrew Smith, autorului bestsellerului Grasshopper Jungle
„Wallach a creat o distribuție realistă de adolescenți care se luptă cu probleme de identitate, familie și loialitate. Fanii poveștilor apocaliptice nu vor fi dezamăgiți.” – School Library Journal 
 „O poveste incitantă, care va scoate la iveală filosofii din tinerii cititori.” – Kirkus Reviews 

2 comentarii:

  1. Nu cred ca am mai vazut ceva de genul asta. Imi place foarte mult ideea si ma bucur ca am gasit cartea, datorita tie.
    Super!

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate