Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/24/2016

Îngeri căzuți de Susan EE -Editura Trei

Primul volum al trilogiei Penryn și Sfârșitul lumii 


Au trecut șase săptămâni de când Îngerii Apocalipsei au coborât pe Pământ pentru a distruge lumea modernă. Bandele de răufăcători sunt stăpânii zilei, iar spaima și superstițiile cei ai nopții. Când îngerii războinici răpesc o fetiță neajutorată, sora ei Penryn, în vârstă de șaptesprezece ani, e hotărâtă să facă orice să o salveze. Orice, în afară de a încheia un pact cu un înger inamic. Împreună cu Raffe, un luptător rănit și fără aripi, pe care îl salvează, Penryn pornește într-o călătorie plină de pericole pentru a-și regăsi sora și în timpul căreia cei doi protagoniști trebuie să se sprijine unul pe celălalt ca să poată supraviețui. 

Acțiune, ritm alert, scene terifiante: Îngeri căzuți e o carte pe care trebuie să o citiți.“ -Entertainment Weekly 

“Îngeri căzuți are tușe realiste, viziuni de coșmar, personaje bine construite, atmosferă și o scriitură puternică.“ -Publishers Weekly 

Susan Ee a mâncat mezze în cetatea veche a Ierusalimului, a făcut surf în apele calde ale Costa Ricăi și și-a prezentat filmul de scurt-metraj la un festival important. Toată viața a fost pasionată de science-fiction, fantasy și horror, mai ales dacă au un strop de romance. O vreme a fost avocat, dar adoră să fie scriitoare pentru că această meserie îi descătușează imaginația.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate