Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/26/2016

Blestemul câştigătorului de Marie Rutkoski -Editura Leda Edge

Colecția Leda Edge dedicată segmentului young adult se completează cu o nouă apariție: Blestemul câștigătorului de Marie Rutkoski, prima parte a trilogiei Blestemul câștigătorului.
 Într-un imperiu care se desfată cu războaie și cu înrobirea celor învinși, Kestrel, fiica unui general, are doar două posibilități: să se înroleze în armată sau să se căsătorească. Dar lumea îi este dată peste cap atunci când își întâlnește sufletul-pereche – un sclav ai cărui ochi par să sfideze întreaga lume. Urmându-și instinctul, sfârșește prin a-l cumpăra pentru o sumă imensă de bani. Însă băiatul deține un secret, iar Kestrel află în curând că prețul pe care l-a plătit pentru o altă ființă umană e mult mai mare decât și-ar fi putut imagina.                                                                              

“Blestemul câştigătorului îţi taie răsuflarea, e un triumf liric al cărţilor YA fantasy. Marie Rutkoski scrie cu o forţă extraordinară şi a creat o epopee de o frumuseţe temerară. E o carte care trebuie citită.”  -Ann Aguirre    Cartea poate fi comandată pe site-ul Editurii Corint, aici!

2 comentarii:

  1. Nu am citi nimic din genul acesta. Mereu mi-a fost teama ca nu este pentru mine. Dar, sper sa imi fac curaj si sa incep intr-o zi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim pentru feedback şi sper să-ţi placă romanul!

      Ștergere

Persoane interesate