Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/05/2016

După ce ne-am îndrăgostit de Amanda Todd -Editura Trei

Al treilea volum din seria AFTER Peste 1,3 miliarde de lecturi pe Wattpad

  Tessa ştie că Hardin o iubeşte şi că e în stare să facă orice să o protejeze. Dar între a iubi
pe cineva şi a fi în stare să-l păstrezi în viaţa ta e o mare diferenţă. Însă acest cerc vicios de gelozie, crize de furie şi iertare este istovitor. Tessa n-a mai avut sentimente atât de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sărutat-o atât de pătimaş... însă pasiunea care îi leagă pe amândoi merită toată suferinţa? Dragostea era de ajuns să-i ţină împreună. Dar dacă Tessa îşi va asculta acum inima, acesta va însemna oare... sfârşitul? AFTER a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet! 


   Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare a romanului After. "Anna Todd este cel mai important fenomen literar al generaţiei sale." - Cosmopolitan "Am ajuns într-un moment, la fel ca şi cu Amurg, când m-am oprit din tot ce făceam şi m-am concentrat numai pe lectura acestei cărţi... Todd, fetiţo, eşti un geniu!!!" - Once Upon a Twilight
    Anna Todd a câştigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariţia serieiAfter. Locuieşte în Austin, împreună cu soţul ei, cu care a doborât statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită şi i-au plăcut trupele de băieţi şi poveştile de iubire romantice, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate. Pe Anna Todd o găsiţi la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d şi pe wattpad ca Imaginator1D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate