Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/19/2014

În curând un film bazat pe cărțile Vampirul Lestat și Regina Damnaților

Cei de la Universal se mișcă repede după ce-au cumpărat drepturile seriei Cronicile Vampirilor de Anne Rice. În loc să facă un remake al filmului Interviu cu un vampir, s-au gândit să producă un film cu titlul Lestat și să se bazeze pe volumul 2 și 3 din serie (Vampirul Lestat & Regina Damnaților). Se știe că regizorul Josh Boone (cunoscut acum pentru filmul The fault in our stars) a fost abordat să regizeze acest nou proiect și se vrea ca filmul să fie o bună adaptare a cărților.
În momentul de față se caută un alt actor pentru personajul Lestat. Sunt speranțe mari pentru viitorul filmului, pentru că sunt planuri și pentru alte volume ale seriei, incluzând Hoțul de trupuri.

O imagine din filmul Interview with a vampire

Sursa știrii @Bloody disgusting

3 comentarii:

 1. Nu stiu daca l-ai vazut, dar in 2002 a fost ecranizat volumul Queen of the Damned. Rolul lui Lestat era jucat de Stuart Townsend, iar Aaliyah juca rolul Akasha. Nu mi-a placut aceasta ecranizare si sper ca filmul celor de la Universal sa fie mai frumos :)
  Uite trailer-ul de la Queen of the Damned https://www.youtube.com/watch?v=2Gu9HtN05sc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună Mădă! Știam de el, dar cum nu a fost bine primit, am zis sa nu mai amintesc, mai ales ca au sarit peste volumul 2 si au ecranizat 3 :)).

   Ștergere
  2. Eu prin 2001-2002 am citit toate cartile din Cronicile Vampirilor asa ca am fost si mai dezamagita cand am vazut Queen of the Damned (mai ales ca Regina Damnatilor a fost volumul meu preferat din serie). Acum sunt chiar curioasa sa vad noua ecranizare si sper sa aleaga actori care sa se potriveasca descrierilor din carte.

   Ștergere

Persoane interesate