Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/15/2014

Cum era filmul Sub aceeași Stea să nu ruleze la Iași?

Cu puțin timp înainte de 13 iunie 2014 am aflat că filmul Sub aceeași stea nu va rula la Iași. Reacția mea a fost una vastă, mulți nervi și multe semne de întrebare: de ce alte orașe mai mici se bucurau de acest film și Iașiul nu? Fiind conștient de faptul că nu doar eu, iubita mea sau prietenii mei sunt nerăbdători să vadă filmul, m-am decis să nu mă las bătut și să încerc ceva. Mesaje, e-mailuri către cinema și distribuitor, dar și o pagină pe facebook.

În doar câteva zile, mulți au sprijinit pagina, și-au exprimat dorința pe pagina Cinema City că vor să vadă filmul Sub aceeași Stea. Am fost ascultați, iar Cinema City Iași a rulat filmul începând cu data de 13 iunie. Mulțumesc enorm tuturor care au apreciat pagina, pentru că ați vrut cu adevărat să vedeți filmul și să ajutați. Traducătorul cărții Sub aceeași Stea, Shauki Al-Gareeb a sărit și el în sprijinul nostru! Mulțumesc! 

Am pornit de dimineață spre Iași, vineri 13 iunie. Am făcut un mic popas să ne ralaxăm puțin, OKAY?Biletele și câteva surprize :)
Sala a fost aproape plină. Am râs, am plâns, am zâmbit.

Mulțumesc și Editurii Trei care a făcut posibilă traducerea romanului The Fault in Our Stars de John Green!

Noi suntem fericiți! Sper că și voi sunteți! OKAY? :)

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca eforturile noastre nu au fost in zadar! Fanii cartii din aceasta regiune trebuia sa vada si ecranizarea! Felicitari pentru eforturile tale Claudiu, si felicitari pentru traducere lui shauki!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru efortul depus!! La mine se difuzeaza deocamdata doar la cinema-ul de la marginea orasului (Ploiesti) si trebuie sa ma deplasez pana acolo, desi avem 3 cinema-uri si in centrul orasului!! :(

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate