Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/25/2014

Enders de Lissa Price -Editura Trei


Dacă ați citit Starters și va plăcut, aveți ocazia să aflați ce se întâmplă și cum se termină povestea în volumul 2 cu titlul Enders, care apare în curând la Editura Trei! Cu acest volum se termină și seria Lissei Price. Recenzia mea, a primului volum Starters, o găsiți aici!

STARTERS: În urma războiului biologic care a decimat locuitorii de vârstă medie, Los Angeles-ul a rămas populat doar de tineri și... bătrâni. Ca să facă rost de bani pentru a-și ajuta fratele bolnav, Callie, în vârstă de șaisprezece ani, face un pact periculos: merge la Banca de Corpuri și acceptă să își închirieze trupul unor bătrâni înstăriți care plătesc pentru a redeveni, chiar și pentru scurt timp, tineri. 
ENDERS: Această diabolică Bancă de Corpuri este distrusă acum! Dar tinerii cărora li s-au implantat cipuri continuă să fie controlați și manipulați de Enderi. Callie este urmărită de o ființă sinistră! Nu mai știe ce e real și ce e fabricat în existența ei, dar este pregătită să lupte pentru adevăr și o viață normală. Cu orice preț!

 „O poveste inteligentă, inventivă, care te ține în alertă!” - Dean Koontz 
„Răsturnările de situație se țin lanț, nu veți avea timp să respirați. O lectură intensă, superbă, tulburătoare... cu un final care va răsplăti cititorii.” - Kirkus Reviews
 Volumul de debut al Lissei Price, STARTERS, este publicat în peste treizeci de țări și a fost inclus în lista International Reading Association 2013. STARTERS a câștigat Crimezone Best YA Thriller Award în Olanda, Premiul Eselsohr pentru cea mai bună carte dedicată adolescenților în Germania și apare în majoritatea listelor de recomandări de lectură ale bibliotecilor americane, dar și în topul preferințelor cititorilor pe site-urile Barnes&Noble, Goodreads, Amazon.

Un comentariu:

  1. De citit, am citit varianta in engleza. Dar de abia aștept sa o achiziționez, primul volum se simte singur pe raft.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate