3/03/2014

Cartie din Seria Star Wars - Editura Amaltea


   Star Wars. Imperiul contraatacă. Întoarcerea lui Jedi. Împreună, aceste trei filme au intrat în istorie drept experiența cinematografică supremă a anilor '70. Acesta este al doilea volum al celei mai iubite trilogii science fiction a tuturor timpurilor.

  •       Aventura lui Luke, a lui Han si a prințesei Leia nu a luat sfârșit odată cu distrugerea Stelei Morții...Deși câștigase o bătălie semnificativă, războiul dintre Alianța Rebelă și Imperiu de-abia începuse. Câteva luni mai târziu, rebelii instalaseră un bastion în pustietatea înghețată de pe Hoth. Deți se refugiaseră chiar în inima înghețată a planetei, Darth Vader le-a dat de urma în scurt timp. În scurt timp, Luke, Han și printesa Leia și prietenii lor fideli au fost nevoiți să fuga din nou, răspândindu-se în toate direcțiile.

  •        Cu mult timp in urma, intr-o galaxie indepartata... Luke Skywalker traia si muncea la ferma unchiului sau de pe indepartata planeta Tatooine - dar tanjea dupa aventuri printre stele, aventuri care puteau sa-l poarte spre indepartate lumi necunoscute. Luke a obtinut mai mult decat isi dorise vreodata atunci cand a interceptat un mesaj criptat de la o printesa frumoasa captiva in mana unui puternic si intunecat lord al razboiului. Luke nu stia cine e ea, dar stia ca trebuia sa o salveze, si asta cat mai repede, inainte sa treaca prea mult timp. Inarmat cu mult curaj si cu sabia de lumina ce fusese a tatalui sau, Luke a fost aruncat in cel mai salbatic razboi spatial al tuturor timpurilor... si se indrepta spre o confruntare disperata pe statia de lupta numita Steaua Mortii... Luke Skywalker. Han Solo. Printesa Leia. R2-D2. 3-CPO. Darth Vader. Toti prinsi intr-o aventura care a incitat imaginatia a nenumarate generatii.

  • Acesta este ultimul volum al celei mai iubite trilogii Science Fiction a tuturor timpurilor. Alianta Rebela traversa o perioada intunecata... Han Solo, inghetat in carbonita, fusese predat in mainile periculosului bandit Jabba Huttul. Hotarati sa il salveze, Luke Skywalker, Printesa Leia si Lando Calrissian au lansat o misiune dificila impotriva fortaretei acestuia de pe Tatooine. Comandantii rebelilor au concentrat toate navele de razboi ale flotei rebele intr-o singura armata uriasa. Iar Darth Vader si Imparatul, care ordonase construirea unei noi si mult mai puternice Stele a Mortii, faceau planuri sa striveasca, o data pentru totdeauna, Alianta Rebela... Deznodamantul stralucitor al luptei disperate a Aliantei Rebele impotriva Imperiului te va purta prin deserturile nemiscate de pe Tatooine in vizuina lui Jabba Huttul, pana pe Luna Sanctuar a planetei Endor, caminul Ewok-ilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate