Generala 4: Cum am scapat de smecheri, broccoli si Dealul serpilor de James Patterson -Editura Corint

Dacă eşti „încarcerat” la generală – sau o să fii curând –, cartea asta te-ar putea ajuta să supravieţuieşti. Mai mult, o să te prăpădeşti de râs la fiecare pagină. IA VEZI CUM E? O să-ţi spun o poveste foarte tare!


Iată povestea absolut incredibilă despre cum eu, Rafe Khatchadorian, am înfruntat-o şi am înfrânt-o pe diabolica profă supranumită Doamna Dragon, mi-am vândut sufletul teroristului şcolii, şi tot eu am plătit dolar după dolar, m-am luptat cu un trântor adevărat, de mai multe ori, am cam pus ochii pe cea mai simpatică fată din şcoală, am făcut afaceri cu suc şi-am dat faliment şi i-am rănit intenţionat-din-greşeală pe toţi oamenii la care ţin. Uneori, cele mai naşpa zile din viaţa mea au fost chiar bune. Alteori, proaste. Dar, în general, au fost teribil de amuzante. CONVINGEŢI-VĂ!

Comandă volumul 4 al seriei Generala de James Patterson!

LISTĂ PENTRU TABĂRĂ:
√ Încearcă broccoli şi suc de gândac.
√ Rătăceşte-te pe Dealul Şerpilor.
√ Operaţiune de comando: raidul şerpilor după stingere.
√ Să fii salvat de o femeie salvamar drăguţă.
√ Să intri în contact cu iedera otrăvitoare.
√ Să eviţi Frankens-ţânţarii.
√ Să te răzbuni pe şmecherii de la „Cabana Tare”.
√ Să-ţi faci prieteni printre băieţii de la „Cabana Bizamilor”, care chiar ştiu cum să intre în belele!

E timpul ca Tabăra Wannamorra să-l cunoască pe Rafe Khatchadorian. CREDE-MĂ — NU VREI SĂ PIERZI AŞA CEVA! HAIDEŢI SĂ CLARIFICĂM UN LUCRU:
„DISTRACŢIA ŞI JOCURILE” DIN TABĂRA ASTA NU INCLUD CÂNTATUL LA FOCUL DE TABĂRĂ ŞI MÂNCATUL BISCUIŢILOR CU BEZELE TOATĂ NOAPTEA...
Dar măcar, în Tabăra Wannamorra, eu, Rafe Khatchadorian, am cu adevărat prieteni pentru prima oară în viaţă! Să vă prezint doar câţiva dintre acoliţii mei:
Bombardier (foloseşte closetul O GRĂMADĂ)
Legenda (mă ÎNGROZEŞTE)
Sora mea, Georgia (nu pot SCĂPA de ea)
Mâncătorul de Muc (COLEGUL meu DE PAT)
Aşadar, ce obţii când amesteci o mână de „rataţi” ca noi cu o haită de „băieţi isteţi”, ticăloşi rău, care par să-i facă întotdeauna pe adulţi să nu bage de seamă? Nimic, decât o grămadă de BELELE.
LUCRURILE SUNT PE CALE S-O IA RAZNA ÎN CEA MAI NEBUNĂ VARĂ CARE A EXISTAT VREODATĂ!

O lectură plăcută, relaxantă și amuzantă!

Comentarii

Trimiteți un comentariu