Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/09/2013

Implinirea de Sylvia Day, volumul 3 din Crossfire -Editura Litera


Seducție... înlănțuire... 
împlinire

Eva si Gideon infrunta demonii trecutului si accepta consecintele dorintelor lor obsesive.

Din clipa când l-am întâlnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut și sufletul periculos și rănit din interior – atât de asemănător cu al meu – de care am fost atrasă fără putință de scăpare. Aveam nevoie de el asa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele. Nimeni nu știe cât de mult a riscat pentru mine. Cât de amenințată am fost sau cat de întunecate și periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Înlănțuiți de propriile secrete, am încercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli și ne-am abandonat complet posesiunii depline...

„Cel de-al treilea roman din seria Crossfire a meritat așteptarea. Relația dintre Eva și Gideon ajunge la un nou nivel, și, în timp ce continua să se lupte cu greșelile trecutului, pasiunea arzătoare dintre cei doi nu poate fi negată. Este o adevarată plăcere să o urmărești pe Eva cum se transformă într-o femeie puternică și încrezătoare, iar Gideon devine un partener demn de o eroină atat de extraordinară.” – RT Book Review.

Sylvia Day este autoarea a peste 12 bestselleruri internationale care au urcat pe locul 1 in topul New York Times, distinse cu numeroase premii si traduse in mai mult de 35 de limbi. A fost nominalizata pentru premiul Goodreads Choice la categoria „Cel mai bun autor“ si pentru activitatea ei a fost distinsa drept „Autorul anului pentru romanele de dragoste“ pe site-ul Amazon. A castigat premiul Reviewers’ Choice din partea RT Book Reviews si a fost nominalizata de doua ori la prestigiosul premiul RITA de catre Asociatia Scriitorilor de Romane de Dragoste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate