Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/02/2013

Mandrie, prejudecata si zombii (Pride and prejudice and zombies) in curand film

Romanul celebru Mândrie și prejudecată sub o altă formă, mai mortală! Noile știri legate de acest proiect sunt bune. Lily Colins, pe care o vedeți în vară în filmul City of bones, o adaptare a romanului cu același nume, a primit rolul în acest proiect care nu era bătut în cuie până acum.

 Potrivit Variety.com, filmul are acum un regizor ataşat – este vorba de Burr Steers (How to Lose a Guy in 10 Days) - iar Lily Collins (Mirror, Mirror) a primit rolul principal feminin. Filmul este o combinaţie de umor, dragoste şi lupte cu zombi – beneficiază de o versiune de scenariu imaginată de David O. Russell, însă nu se ştie momentan dacă aceasta va fi şi cea finală. Russell ar fi trebuit să fie iniţial la cârma poducţiei, cu Natalie Portman în rol central, însă amândoi au fost nevoiţi să abandoneze proiectul din cauza unor neconcordanţe în orarul de lucru.

Partiturile din film au fost oferite, până acum, unor nume celebre ale Hollywood-ului, precum Scarlett Johanson, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Emma Stone, Mia Wasikovska sau Tilda Swindon, aşa că e de aşteptat ca cei de la Panorama Media şi Darko Entertainment să nu renunţe la acest atu al ofertantei adaptări şi să completeze producţia cu nume celebre.

Sursă Cinemagia.ro

@Carti Alese

7 comentarii:

 1. Nu stiu de ce dar mie nu-mi plac filmele cu zombii :) insa are o distributie frumoasa

  RăspundețiȘtergere
 2. Mie-mi place cum arata , abia astept sa apara

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt curioasa, mai ales imaginea ma capteaza necontenit :X

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Chiar sunt curioasa cu privire la acest film. Am auzit de mult despre aceasta carte si ideea mi se pare oarecum ciudata, dar si atractiva in acelasi timp.

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu nu am citit varianta originala,ma apucasem acum ceva vreme de ea dar ma cam plictisea.Oricum,aceasta suna tare interesant si inainte de a vedea filmul vreau sa citesc cartea(am inceput sa fac un obicei din asta :D )

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate