Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/22/2013

Joël Dicker lansează romanul Adevărul despre cazul Harry Quebert la Editura TreiMarele Premiul al Academiei Franceze pentru roman in 2012. Premiul Goncourt al Liceenilor pe 2012

In 1975, Nola Kellergan, o adolescenta in varsta de 15 ani, dispare fara urma. 33 de ani mai tarziu, scriitorul de succes Harry Quebert este acuzat de crima, atunci cand trupul fetei este descoperit in timpul unor sapaturi in gradina casei sale. Tanarul Marcus Goldman, scriitor in pana de inspiratie, nu ezita sa plece la New Hampshire si sa inceapa propria ancheta pentru a-l ajuta pe Harry, mentorul si prietenul sau. Acolo este depasit rapid de evenimente: investigatia intra in impas, iar Marcus incepe sa primeasca amenintari. Pentru a dovedi nevinovatia lui Harry si a-si salva cariera de scriitor, e absolut necesar sa raspunda la trei intrebari: cine a omorat-o pe Nola Kellergan? Ce s-a intamplat in New Hampshire in vara lui 1975? Si cum se scrie un roman de succes?

@Carti Alese

2 comentarii:

  1. Am vazut-o la raft deja. Cam scumputa....msi astept ceva reduceri

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana acum nu am avut ocazia de a cumpara cartea negasind-o la un pret mai accesibil,dar probabil o voi cumpara datorita subiectului.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate