Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/27/2013

Sub aceeasi stea de John Green -Editura Trei

Vă vorbeam despre acest roman și uite că apare în mai și la noi! The fault in our stars ( Sub aceeași stea) este un roman pentru toate vârstele. Trist. Comic. Emoționant.

Îşi vor aminti oamenii de mine? Ce sens are viaţa mea? Ce vreau să las în urmă? Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se ştie, a fost „în fază terminală“. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.

"Sub aceeași stea este un amestec de melancolie, duioşie, înţelepciune şi umor." - The New York Times

"Povestea de iubire dintre Hazel şi Augustus este cu atât mai reală, cu cât este condamnată încă de la început. Curajul şi seninătatea de care dau dovadă sunt o lecţie de viaţă dintre cele mai impresionante." - Entertainment Weekly

John Green s-a născut la 24 august 1977. Pentru romanul său de debut, LOOKING FOR ALASKA, a fost recompensat cu Michael L. Printz Award (2006). Cea mai recentă carte a sa, SUB ACEEAŞI STEA, a ocupat prima poziţie pe lista de bestselleruri a publicaţiei The New York Times. Fiind unul dintre cei mai activi scriitori pe platforme virtuale, John Green, împreună cu fratele său, a creat Brotherhood 2.0, cel mai popular proiect video online, accesat pe YouTube de peste 30 de milioane de fani Nerdfighter din întreaga lume.

 #1 TIME Magazine Fiction Book – 2012
 Entertainment Weekly Best Fiction Book – 2012
 #1 New York Times Bestseller
 #1 Wall Street Journal Bestseller
 USA Today Bestseller
 The Huffington Post Best Books – 2012
 Publishers Weekly Best Book
 School Library Journal Best Book


@Carti Alese

17 comentarii:

 1. Nu-mi place coperta deloc , mi-ar fi placut sa aleaga alta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. mie coperta mi se pare super. e diferita de restul celor cu modele pe ele de care sincer deja m-am cam saturat

   Ștergere
  2. Eu nu rea vad nimic super la ea . fiecare cu gusturile sale

   Ștergere
  3. Poate dacă o s-o citești îți vei schimba părerea. Doi tineri care se luptă cu cancerul și caută iubirea pentru că știu că mâine ar putea fi ultima lor zi.

   Ștergere
  4. Pe mine de obicei ma intereseaza povestea, tema nu coperta. Dar adevarul este ca coperta nu are nimic special :(

   Ștergere
  5. Claudiu nu am spus ca nu-mi place ideea si ca nu vreau s-o citesc ,c hiar din contra dar coperta lasa de dorit din punctul meu de vedere

   Ștergere
  6. Mie una coperta mi se pare draguta. Plus, nu-mi pot imagina ce alta coperta s-ar potrivi mai mult, probabil si pentru ca m-am obisnuit cu aceasta :)

   Ștergere
  7. Eu una ma bucur enorm sa vad ca nu au scos cartea cu o coperta diferita..nu suport cartile care au coperti cu poze din adaptarile de pe marele ecran(cum au facut cu Perks Of Being A Wallflower,care acum de abia poate fi gasita cu coperta originala)

   Ștergere
 2. ma bucur enorm ca apare insfarsit si la noi:D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. si eu ma bucur dar pe ce data apare?

   Ștergere
  2. Este in pregătire deci o să-i dea dumul curând , in câteva săptămâni bănuiesc

   Ștergere
 3. Este extraordinara si o recomand! Ma bucur enorm ca apare si la noi :>

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi place povestea sat cu cancerul e poate distruge mai mult decat trupurile noastre de muritori. Foarte profunda. Imi place!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E o temă bine aleasă . Cancerul a început să devină o boală din ce în ce mai comună

   Ștergere
 5. Abia aștept să apară . O poveste superba!

  RăspundețiȘtergere
 6. Dupa cum am mai mentionat, abia astept sa apara aceasta carte. Pana acum am citit doar recenzii si citate (de care m-am indragostit). Sper doar totusi ca la traducerea cartii sa nu se piarda semnificatia lor.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate