Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/03/2012

Sfarsitul de saptamana #42 #43

A trecut atât de repede timpul și m-am luat cu altele în așa fel încât am uitat de rubrica sfârșitului de săptămână. Am încercat zilele astea să citesc cât mai mult și am avut și eu câteva zile ( sau să spun nopți? :)) libere...) mi-am cumpărat cărți de pe un site și am primit  alte chestii, pe care o să le postez curând. (:
Momentan citesc Jurnalele Vampirilor 5 Întoarcerea: Căderea nopții ( îmi place, până acum) și mă apuc de îndată de The DUFF și de o carte clasică ( nu știu sigur care...sunt multe dar trebuie să aleg doar una momentan :)) ).
Zilele acestea am citit câteva Poezii de Byron, m-am delectat cu romanul apocaliptic Mobilul de Stephen King, am citit o carte controversată a lui Paulo Coelho - Vrăjitoarea din Portobello și am rămas impresionat de The Statistical probability of love at first sight de Jennifer E. Smith.

Melodia aceasta am auzit-o în The Vampire Diaries ( nu mai știu exact ce episod). dar acum câteva zile am auzit-o și în Pretty Little Liars (episodul 12 din Sezonul 3, Summer Finale).
Și da, e foarte foarteee faină. Ce sentimente..

Sper că ați avut zile și nopți senine!
@Carti Alese

4 comentarii:

  1. 2 week-end-uri in 1? Stiam eu...vine sfarsitul :))
    O sa avem si recenzie la Paulo Coelho - Vrăjitoarea din Portobello, sunt foarte curioasa pentru ca nu am citit nimic de Paulo Coelho...stiu stiu...shame on me.

    RăspundețiȘtergere
  2. OMG.Ai citit poezii de Byron?Ador cartile de poezii.mai ales cele din perioada romantismului.Citeste poezii de shelley,lenau,lermontov.o sa fi uimita.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate