Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/27/2012

Privilegiul de Zoey Dean distribuita cu Revista Bravo din 3 iulie


PRIVILEGIUL de ZOEY DEAN – ediţie de buzunar distribuită pe data de 3 iulie cu revista Bravo

Roman aflat la baza serialului de televiziune Privilegiul – acum şi în România!
Ce şanse ai să te descurci în lumea celor bogaţi şi privilegiaţi? Când te trezeşti într-o lume a opulenţei la care nici nu îndrăzniseşi să visezi, aparenţele îţi iau ochii. E oare ceva dedesubtul lor, ceva ce nici n-ai fi bănuit?
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale şi are planuri mari, dar datorii şi mai mari. Când e concediată de la tabloidul unde lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriaşa avere pe care o vor moşteni şi pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învăţătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, dacă va reuşi, răsplata va fi pe măsură. Însă gemenele n-au de gând să lase distracţia deoparte pentru o lecţie de algebră. Şi nici să-şi piardă vremea cu Megan cea ştearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuşi să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăţa ceva. Dar nu şi-ar fi imaginat niciodată ce-ar putea gemenele s-o înveţe pe ea
„Extrem de amuzantă… o lectură perfectă pentru plajă!” – Publishers Weekly
Zoey Dean este autoarea seriei The A-List, bestseller New York Times, care conţine zece romane. Privilegiul a fost adaptat într-un serial de televiziune pentru reţeaua CW în 2008, fiind în prezent difuzat şi în România. Zoey a crescut în Beverly Hills şi îşi petrece o parte din an în insulele ei preferate din Caraibe, unde lucrează la următoarea carte din seriile The Talent şi The A-List: Hollywood Royalty. 
@Carti Alese

4 comentarii:

 1. Tocmai ce am termiant serialu si imi pare asa de rau ca nu mai continua :( Era chiar interesant si deabia astetp sa citesc si cartea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu as vrea sa o citesc :-? astept sa apara cu revista Bravo si apoi mi-o voi cumpara :D

  RăspundețiȘtergere
 3. sorry, nu cred ca o voi lua chiar acum...astept sa apara jurnalul national cu cartea Steve Berry...sunt interesante cartile din colectia Thriller de la JN

  RăspundețiȘtergere
 4. Ar cam trebui sa o citesc si eu:-?
  Imi place cum ai descris-o. :d

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate