Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/28/2012

Vrajitor & Vrajitoare de James Patterson -Editura Leda

Ţineţi în mână o istorisire de o importanţă vitală care dezvăluie adevărul ascuns despre aceste vremuri primejdioase…
VRĂJITOR ŞI VRĂJITOARE, volumul 1 din seria omonimă de JAMES PATTERSON şi Gabrielle Charbonnet
Magie + mai multe dimensiuni + răzvrătire împotriva unui guvern totalitar + copii care conduc lumea + dragoste + aventuri + suspans! Pare combinaţia perfectă pentru o carte bună, nu-i aşa?
Într-o lume orwelliană a unui guvern totalitar numit Noul Ordin, copiii, şi mai ales adolescenţii rebeli, trebuie să se supună, sau să moară.  Pentru Wisty, o fată de 15 ani, şi fratele ei Whit, de 17, viaţa se schimbă la 180 de grade când sunt luaţi într-o noapte de lângă părinţii lor şi închişi într-o temniţă secretă pentru o vină despre care ei nu ştiu nimic – fiind apoi judecaţi într-o parodie de proces şi condamnaţi la moarte. Dar în vreme ce sunt captivi în acest oribil coşmar, Wisty şi Whit descoperă că au puteri incredibile, pe care însă nu ştiu cum să le controleze. Vor putea ei oare să descopere o cale de a-şi folosi abilităţile de vrăjitori pentru a se salva, şi pentru a-şi salva şi părinţii – şi poate că în final şi lumea lor?
O carte plină de magie, aventuri şi umor, surprinzătoare, energică, scrisă într-un ritm alert, care te ţine în tensiune, cu întorsături spectaculoase de situaţie, o intrigă captivantă şi doi eroi plini de spirit şi ingeniozitate!
SERIE TRADUSĂ ÎN 19 ŢĂRI – BESTSELLER NEW YORK TIMES – BESTSELLER USA TODAY– BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY
„M-am născut pentru a scrie această poveste. Citiţi mai departe, atâta vreme cât mai puteţi…” – James Patterson
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-urile: www.jamespatterson.com
www.witchandwizard.com
@Carti Alese

10 comentarii:

 1. Sună foarte interesant :D Eu sunt fană a poveștilor cu vrăjitori și vrăjitoare :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu sunt o fana ,recunosc ca intodeauan mi-am dorit sa imi pot preschimba fratele intr-un sorice cand ma calca pe nervi :))( bine inca imi doresc asta )

   Ștergere
 2. Pun pariu că cei doi fraţi au fost condamnaţi pentru că ceilalţi ştiau ce puteri deţin ei. Cred că e interesantă cartea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da probabil ,de obicei in cartile de genul asta exista persoane de genul celor care i-au inchis care le cunosc secretul si care vor or sa ii aiba de partea lor ori ca in cazul de fata sa ii omoare .

   Ștergere
 3. ce ,,furie" a trezit cartea aceasta pe net!!! in nicio jumatate de zi, am vazut aceeasi recenzie- copiata tehnic la indigo dupa cele scrise de tine Claudiu- pe cel putin 4 bloguri (care -apropo!- initial nu prezentau carti, ci aveau alt specific)

  RăspundețiȘtergere
 4. Mariana Prezentarea cartii este luata de la Editura Leda, aceasta stire Bomba! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Descriere grozava+ coperta super = serie care trebuie citita. De cum apare ma apuc de ea.

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte interesanta cartea <3.Carte ne readuce in timpurile in care magia nu este considerata decat un lucru rau . Ca de obicei acesta resposabilitate imensa de a schimba mentalitatea oamenilor sau de a salva pur si simplu situatia cade in mainile unor copii care invata incet incet ca sunt mai puternici defcat cred .Este o carte ne infatiseaza puterea si curajul dar ne arata si ca viata noastra asa cum o stim se poate schimba in doar o secunda .

  RăspundețiȘtergere
 7. o sa astept ceva pareri inainte sa o citesc, mi se pare o carte destul de interesanta

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate