Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

1/13/2012

Uratii de Scott Westerfeld Editura CorinTeens

TOATĂ LUMEA VREA SĂ FIE FRUMOASĂ! E CEVA RĂU ÎN ASTA?

URÂŢII, cartea întâi din seria cu acelaşi nume de Scott Westerfeld, în februarie 2012 la CORINTeens.
Tally e pe cale să împlinească şaisprezece ani şi… de-abia aşteaptă! Nu ca să-şi ia permisul de conducere, ci ca să devină frumoasă. În lumea ei, cea de-a şaisprezecea aniversare aduce cu ea o operaţie care te transformă dintr-o persoană considerată ca fiind de o urâţenie respingătoare într-una uimitor de frumoasă.
Dar noua ei prietenă, Shay, nu vrea să fie frumoasă. Mai degrabă ar risca să trăiască în afara acestei lumi. Când Shay evadează, Tally află care este de fapt adevărul în ceea ce-i priveşte pe frumoşi. Autorităţile o pun pe Tally în situaţia de a alege între două variante la fel de rele: fie o va găsi pe prietena ei şi o va spiona, fie nu va mai fi niciodată frumoasă.
Ca urmare a alegerii pe care o va face Tally, lumea ei se va transforma pentru totdeauna.
* * *
Într-o lume a oamenilor extrem de frumoşi, cei normali sunt în pericol.
Scott Westerfeld, unul dintre cei mai importanţi scriitori contemporani de SF/Fantasy pentru tineri şi adulţi, s-a născut în 1963 în Texas, SUA. Este căsătorit din anul 2001 cu scriitoarea australiană Justine Larbalestier.
Romanele (PolymorphFine PreyEvolution’s DarlingSo Yesterday) şi seriile de romane (TheRisen EmpireMidnightersPeepsLeviathan, precum şi cea de faţă, Urâţii) scrise de Westerfeld s-au bucurat de un mare succes, aflându-se pe lista de bestselleruri New York Times şi primind mai multe premii.
Cartea întâi din seria Urâţii a fost inclusă de către American Library Association pe lista celor mai bune cărţi pentru tineri, în anul 2006. De asemenea, în anul 2008, în Franţa, a primit Grand Prix de l’Imaginaire pentru cel mai bun roman străin adresat tinerilor.
Sper să vă placă noua copertă făcută de noi, ţinând cont de preferinţele exprimate anterior de unii dintre voi. Volumul este cartonat fără supracopertă, are 416 pagini la format 13 x 20 cm, iar preţul de listă este 39,90 lei. Va urma în scurt timp linkul de precomandă, şi astfel veţi putea cumpăra cartea cu reducerea de 25%, transport gratuit.
@Carti Alese

8 comentarii:

 1. Sunt intr-o mare dilema..nu stiu daca sa mi-o iau sau sa mai astept o alta serie mai promitatoare..

  RăspundețiȘtergere
 2. anul asta vor fi multe seri..nici eu nu stiu ce sa fac..:-?...dar si cartea asta suna destul de bine:D..si sunt curioasa ce coperta vor alege:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Oh,da,sunt o gramada de serii care apar anul acesta si toate imi plac.

  RăspundețiȘtergere
 4. in mod sigur, frumusetea nu rezolva problemele de viata, dar nici uratenia nu te face mai interesanta...

  RăspundețiȘtergere
 5. Pare atât de interesant! O să fie greu să ne decidem ce serii să ne cumpărăm.

  RăspundețiȘtergere
 6. ioana alexandra6 martie 2012, 20:00

  abia astept sa o citesc si eu, mi se pare o carte destul de promitatoare:) o sa spun mai multe dupa ce o voi citit

  RăspundețiȘtergere
 7. 416 pagini la pretul de 30 lei , merita.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate