Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

1/31/2012

Elita Intunecata 1 : Blestemul focului de Chloe Neill -Editura Leda
BLESTEMUL FOCULUI, vol. 1 din seria ELITA ÎNTUNECATĂ 
de Chloe Neill  în curând la Editura LEDA
Blestemul focului, volumul 1 din seria Elita Întunecată al îndragitei autoare Chloe Neill, e o carte a personajelor puternice, a suspansului şi a replicilor savuroase. Lily se trezeşte brusc într-o şcoală particulară elitistă din Chicago, înconjurată de fete răsfăţate, pline de bani şi de ifose.Scout, ciudata fată cu cercel în nas care primeşte semnale misterioase pe telefon şi dispare în fiecare noapte, e cea care o menţine pe linia de plutire şi care îi dezvăluie o lume nocturnă foarte activă în subsolurile şcolii.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice din care face parte Scout îl are printre ei şi pe chipeşul Jason, şi astfel tensiunea cărţii se echilibrează cu un strop de romance. De remarcat tachinările dintre personaje!
Cu atâta acţiune şi suspans continuu, viaţa lui Lily la Sfânta Sofia nu mai e deloc plictisitoare, cu atât mai mult cu cât faptul că şi ea are anumite puteri magice de care nu avusese habar nu e singurul lucru pe care îl descoperă…
„Dacă îţi doreşti o poveste cu intrigi, mister, magie şi un strop de romance, ai în faţă cartea potrivită.” – Bookstack
„Chloe Neill a creat nişte personaje extraordinare, iar eroina, Lily, are o voce minunată, antrenantă. Fanii cărţilor de urban fantasy şi paranormal sigur nu au cum să rateze acest roman şi se vor cufunda în magica lume subterană a oraşului Chicago.” – Fresh Fiction
Cartea are 352 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă şi costă 36,90 lei, preţ de listă. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi transport gratuit.
@Carti Alese

7 comentarii:

 1. este o trilogie ...eu zic ca merita..chiar imi place ideea cartilor:D:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Si mie imi place ideea carti, este captivanta!! Si coperta este chiar draguta!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu as vrea s-o citesc, asa cum am mai spus, si-mi pare interesanta ideea la fel ca si coperta. Simpla, dar transmite destule.

  RăspundețiȘtergere
 4. ioana alexandra5 martie 2012, 20:09

  draguta descrierea, dar..alta carte cu eleve/scoala noua, etc parca vreau si altceva, o idee mai originala

  RăspundețiȘtergere
 5. looks interesting , dar nu mi-am cumparat-o.mi-am pastrat banii pentru altceva :P.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate