Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

12/23/2011

SURPRIZELE DE (MOŞ) CRĂCIUN LA EDITURA LEDA!

 Încă un sac pentru voi, plin cu ficţiune pentru adolescenţi, time-travelling romance, thrillere distopice, SF&urban fantasy şi romance paranormal (cu tineri obişnuiţi, cu mai multe vrăjitoare, un fel de îngeri şi ceva vampiri)!
Ne-au ajutat să-l umplem, până la preaplin, că ne-am şi speriat, următorii autori:
1. Jay Asher şi „Cel mai bun roman pentru adolescenţi din 2011” – clasamentul Publishers Weekly. Da, este evident vorba de The Future of Us, un time-travelling romance, dacă pot să-l categorisesc aşa, fără să-i ştirbesc din calităţile de literary fiction pe care le are. Vine la pachet cu un alt roman „cutremurător” al autorului: Thirteen Reasons Why, care ţine topurile pe New York Times Bestseller List de nu mai ştiu câte zeci de săptămâni.
              
2. James Patterson, cel mai „vândut” autor din lume al momentului cu două serii fascinante, Maximum Ride – un thriller SF&urban fantasy bine-cunoscut vouă, cu ecranizare în 2013 parcă – şi Witch and Wizard – un thriller distopic în care, de la ei citire, Harry Potter întâlneşte Jocurile foamei.
        
     
3. Carolyn MacCullough cu seria ei de vrăjitoare, Once a Witch – urban fantasy, romance paranormal şi time-travelling – despre care am văzut că tot vorbiţi şi v-o doriţi în limba română.
              
4. Kim Harrison, mai matura şi mai faimoasa autoare de romance paranormal cu vrăjitoare şi alţi Inderlanders (o să vedeţi voi ce sunt ăia!), cu seria Rachel Morgan sau Hollows. O serie seducătoare, care vă va captiva încă de la titlul fiecărei cărţi! Cei care au citit primul volum, Pe jumătate moartă, din seria în derulare pe CORINTeens, Madison Avery, au cât de cât o idee despre ce vorbesc.
      
5. Ellen Schreiber cu Vampire Kisses, stropul de vampiri (dar ce strop!) menit să asezoneze aceste surprize. Şi să le completeze pentru toate gusturile. Fanii Jurnalelor Vampirilor, Casei Nopţii şi Academiei Vampirilor o vor îndrăgi!
   
 Mai departe, va veni rândul vostru să ne ajutaţi să deşertăm sacul de mai sus, şi cel anterior, de Moş Nicolae, pe piaţa românească! Nu uitaţi, cu cât cumpăraţi mai mult, voi înşivă, prietenii şi colegii, cu atât veţi avea mai mult, mai repede şi mai bun!

DEABIA AŞTEPT ACESTE CĂRŢI! :o 
 @Carti Alese

11 comentarii:

 1. inca sunt in stare de soc, pe bune:))
  Leda e cea mai tare!! (dar asta o stim cu totii, desigur:D)

  RăspundețiȘtergere
 2. Intotdeauna Leda ma uimeste!Chiar este cea mai tare!

  RăspundețiȘtergere
 3. O gramada de serii noi. Bravo Leda!

  RăspundețiȘtergere
 4. 2012 va fi un an plin...abia asteptam!

  RăspundețiȘtergere
 5. Trebuie sa imi fac loc in biblioteca, insa nu vreau sa fiu singura care se plange, deci: Uraa!:))

  RăspundețiȘtergere
 6. vrajitoare? ingeri si vampiri? aduceti-i la mine.....:)

  RăspundețiȘtergere
 7. cand am vazut ca o sa publice Once a Witch nu imi venea sa cred .De mult am citit despre serie si chiar imi doream asta, abia astept sa vad cum v-a arata coperta:X se pare ca anul viitor editura Leda ne va incanta cu niste seri superbe:D

  RăspundețiȘtergere
 8. abia astept sa apara Once a witch si Vampire Kisses.

  RăspundețiȘtergere
 9. ioana alexandra9 martie 2012, 15:07

  seria Rachel Morgan(Hollows) ma atrage cel mai mult, dar la fel de mult si Maximum Ride

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate