Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/13/2011

Nou in biblioteca

Mulţumesc editurii Rao pentru carţi! 
În curând concurs cu cele patru carţi!

Fascinaţie
Regula nr. 3: Nu te holba la zâne invizibile. Aislinn a văzut dintotdeauna zâne. Fiinţe puternice şi periculoase, ei nu se arată lumii muritoare. Aislinn se teme de cruzimea lor - mai ales dacă ar descoperi că le poate vedea şi îşi doreşte să fie la fel de neştiutoare de prezenţa şi existenţa lor ca ceilalţi adolescenţi.  Regula nr. 2: Nu vorbi cu zâne invizibile. Acum zânele o urmăresc. Unul dintre ei, Keenan, care este deopotrivă înspăimântător şi atrăgător, încearcă să vorbească cu ea, îi pune întrebări. Lui Aislinn îi e frică să-i răspundă.  Regula nr. 1: Nu le atrage niciodată atenţia. Dar e prea târziu. Keenan este Regele Verii care şi-a ales regina pentru nouă secole. Fără ea, vara va dispărea cu siguranţă. El este hotărât să o transforme pe Aislinn în Regina Verii cu orice preţ - indiferent de dorinţele sau planurile ei. Dintr-odată nici una dintre aceste reguli care au protejat-o până acum pe Aislinn nu mai funcţionează şi sunt în joc multe: libertatea ei, prietenul ei bun, Seth, viaţa ei, totul. Intrigile zânelor, iubirea muritoare şi ciocnirea dintre legile străvechi şi aşteptările se combină în acest basm al secolului XXI.

Evermore
1 New York Times Bestseller! Prima carte din extraordinara serie a lui Alyson Noël... De când un teribil accident a curmat vieţile membrilor familiei ei, Ever poate vedea aure, auzi gândurile oamenilor şi afla întreaga poveste a unui om doar printr-o simplă atingere. Încercând cu disperare să îşi înăbuşe abilităţile şi să evite contactul cu oamenii, ea ajunge să fie văzută ca o ciudată la şcoală... dar totul se schimbă în momentul în care îl întâlneşte pe Damen. Damen Auguste este splendid, exotic şi bogat. Este singurul care poate face să amuţească toate sunetele din capul ei, ţesând o magie atât de intensă încât îi citeşte direct în suflet. Pe măsură ce Ever este atrasă din ce în ce mai adânc în lumea lui plină de mistere şi secrete, ea constată că întrebările sunt mai multe decât răspunsurile. Ea nu ştie cine e el cu adevărat... sau ce e el cu adevărat. Singura ei certitudine e faptul că s-a îndrăgostit de el fără speranţă.


Bestia
Sunt o bestie. O bestie. Nu chiar un lup sau un urs, o gorilă sau un câine, ci o creatură nouă, oribilă, bipedă cu colţi şi gheare şi păr peste tot. Sunt un monstru. Credeţi că vorbesc de basme? În nici un caz. Totul se întâmplă în New York. Acum. Nu este o diformitate, nu este o boală. Şi voi rămâne aşa pentru totdeauna, distrus, dacă nu reuşesc să rup vraja. Da, vraja, vraja pe care vrăjitoarea din clasa de engleză a aruncat-o asupra mea. De ce m-a transformat într-o bestie care se ascunde ziua şi bântuie noaptea? Am să vă spun. O să vă spun cum am fost Kyle Kingsbury, tipul care şi-ar fi dorit oricine să fie, cu bani, arătos, viaţă perfectă. Şi o să vă mai spun şi cum am devenit...o bestie.

Trailer-ul filmului.

19 comentarii:

 1. deci ador seria fascinatie :X
  e seria mea preferata :X
  am citit cartile cred ca de vreo 10-11 ori :)) nu stiti cand apare a treia?

  si ma gandeam sa imi cumpar si evermore :-?

  RăspundețiȘtergere
 2. Wow! Bestia suna bine!<3

  RăspundețiȘtergere
 3. as vrea sa citesc Bestia si Everymore

  RăspundețiȘtergere
 4. As vrea sa le citesc pe toate,mai putin Bestia care mai degraba ar putea fi numita "Frumoasa si bestia 2".Mi se pare ca este aceeasi poveste...

  RăspundețiȘtergere
 5. Din toate cartile pe care le-ai prezentat eu am citit Bestia si mi-a placut in mod deosebit. Chiar daca este o adaptare moderna a binecunoscutului basm, este foarte reusita. Eu recomand cartea tuturor adolescentilor.Dincolo de povestea care poate parea banala fiind arhicunoscuta, romanul atinge niste puncte sensibile, esentiale in transformarea unui adolescent in adult. Deci este o carte cu mesaj, moralizatoare, nu doar o poveste cu monstrii si fete inocente.

  RăspundețiȘtergere
 6. Faine toate cartile dar de Bestia sunt cel mai curioasa :D

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu pur si simplu ador coperta de la Bestia. Am citit Fascinatie, si mi-am cumparat si Obsesie, dar inca n-am apucat sa o explorez. De Evermore nu sunt foarte curioasa, poate sa mai astepte poate pana la Bookfest. Daca nu si mai mult. :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Cate volume sunt in seria Fascinatia?
  foarte frumoase cartile :) claudiu ,vad in biblioteca ta si snow crash , ai citit cartea , eu o am , dar nu prea ma incumet sa o citesc ?

  RăspundețiȘtergere
 9. evermore e una din cartile mele preferate dar ce se aude de urmatorul volum din serie? :(

  RăspundețiȘtergere
 10. parca sunt 5 carti pana acum in engleza in seria fascinatie dar numai 2 traduse pana acuma :-?

  RăspundețiȘtergere
 11. Eu am citit Fascinatie,Obsesie si Evermore-si le recomand pe toate!

  RăspundețiȘtergere
 12. Okey, dintre tot ceeace este in poza cel mai mult ma atrage Bestia si Evermore ^^
  Fascinatie si Obsesie nu era cu niste zane?

  RăspundețiȘtergere
 13. Eu am Evermore si inca nu am inceput-o. Dau vina pe munca. Dra cel mai tare ma roade curiozitatea la Bestia (si film si carte).

  RăspundețiȘtergere
 14. De Bestia dar si de Evermore sunt cel mai curioasa. Sunt sigura ca sunt niste carti minunate.

  RăspundețiȘtergere
 15. claudiu , as impusca sa am si eu o biblioteca , ca a ta. ..:Xsincer...
  vreau si eu sa citesc evermore ...:-? si cartile scrise de melissa marr...
  felicitari! :D

  RăspundețiȘtergere
 16. vad ca iti tot adaugi carti in biblioteca.bravo tie!

  RăspundețiȘtergere
 17. ioana alexandra31 martie 2012, 17:03

  imi place trailerul de la Bestia si mai ales cum l-au transformat pe tip

  RăspundețiȘtergere
 18. Doamne,ce carti ai....Wow!Sunt superbe!Lectura placuta!!!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate