Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/18/2011

UN ROMAN TULBURĂTOR DESPRE ARTĂ ŞI ADULTER„…o intrigă sofisticată ce îmbină mitul, istoria, emoţiile într-un amestec dulce ca nectarul unui fruct exotic şi complicată precum comportamentul uman… O lectură ce are toate recomandările.” Library Journal Review

Ajuns într-o staţiune de pe malul unui râu din Kerala pentru a-l cunoaşte pe Koman, unchiul Radhei şi faimos dansator kathakali, autorul de romane de călătorie Cristopher Stewart pătrunde într-o lume fascinantă a măştilor şi a emoţiilor bine strunite. De la prima lor întâlnire, Radha şi unchiul ei sunt atraşi de tânărul enigmatic ce poartă cu el un violoncel şi vrea mereu să afle câte ceva despre trecut. Triunghiul îl va include curând şi pe Shyam, soţul mai vârstnic al Radhei, care nu poate decât să asiste neputincios cum aceasta îl îmbrăţişează pe Chris cu o pasiune pe care el nu a putut niciodată să i-o stârnească.
Îmbinare sclipitoare de imaginaţie narativă şi de explorări subtile ale sensului artei şi al vieţii, Cele nouă chipuri ale inimii este un tur de forţă literar semnat de una dintre cele mai fascinante scriitoare ale Indiei.
„Cu o infuzie ameţitoare de misticism hindus şi impregnată de emoţii vulcanice, curajoasa poveste a unei iubiri interzise plasată în India contemporană oglindeşte strălucirea şi maiestatea vechiului dans tradiţional indian cunoscut sub numele de kathakali… Furtunoasă şi exotică, această saga cu o ţesătură complicată ce împleteşte culturi şi generaţii diferite freamătă de pasiune şi dorinţă.“ Booklist

Din 4 martie la LEDA.


PS: Printesa muzicii PoP s-a intors.
Ador noul ei videoclip.

9 comentarii:

 1. britney spears e una dintre cele mai talentate cantarete, este din pct meu de vedere cea mai frumoasa (are un chip superb) mare pacat ca sa distrus , dar acum e f frumosa piesa:)
  Era perfecta atunci cand era cu justine timberlake, (formau cel mai frumos cuplu).

  RăspundețiȘtergere
 2. @Geanina, mass-media a stricat-o dar vad ca revine . Pe 29 martie apare noul ei album. Ascult melodiile ei de la 5 ani si nu cred ca o "tanti" Gaga ii va lua locul! Pentru mine NEVER!

  Would you hold it against me? :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi place noul videoclip al lui Britney si piesa este frumoasa :) Ma bucur ca incearca sa treaca peste toate problemele si nu lasa nimic sa stea in calea carierei sale.

  RăspundețiȘtergere
 4. Este foarte catchy noua melodie a lui Britney Spears. Imi place!

  Rihanna asculti? :)

  RăspundețiȘtergere
 5. de cand am citit descrierea am stiut ca trebuie sa am cartea.chiar interesanta

  RăspundețiȘtergere
 6. in general,nu prea imi plac cartile simple...sau cu istorie....cat despre videoclipul lui brit...e superb ..revine in forta >:):D

  RăspundețiȘtergere
 7. ma bucur foarte mult pentru revenirea in forta a lui Britney, bravo ei , am auzit ca se recasatoreste.merita si ea cateva clipe de liniste dupa perioada urata prin care a trecut.

  RăspundețiȘtergere
 8. ioana alexandra1 aprilie 2012, 11:26

  cartea nu este tocmai pe gustul meu, desi am auzit multe lucruri bune despre continutul ei

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate