SOC!!!!!

L .J. SMITH CONCEDIATA!
Am o veste proasta pentru fanii seriei Jurnalele Vampirilor.L.J.Smith a fost concediata de editura pentru care publica cartile din seria Jurnalele Vampirilor si se pare ca seria va fi continuata de altcineva.Motivul se pare ca este relatia dintre Damon si Elena in carti pe care L.J. vroia sa o aduca la un alt nivel.Editura nu mai doreste ca in serie sa mai existe ,,relatia'' dintre Damon si Elena si pentru ca L.J. refuzat acest lucru a fost concediata.Autoarea a confirmat acest lucru pe site-ul ei pe care il puteti accesa aici deci informatia este adevarata.Mesajul autoarei este acela de a nu boicota cartile care vor fi scrise de alt autor.Asta insemnand ca Elena si Damon nu vor mai avea nicio relatie daca este sa ne luam dupa vointa editurii.Deci cei ce sunt fani ai celor 2 luati-va o batista si incercati sa fiti alaturi de autoarea L.J.Smith.Sincer nu cred ca merita acest lucru.

Sursa stire:http://raftul-cartilor-vampiresti.blogspot.com/

Sunt in stare de soc. Cum se poate intampla asa ceva?

Comentarii

  1. asta chiar nu e corect:(((
    isi iau ei drepturile...de "autor"
    da..avem nevoie de multee serverele:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Destul de tampita decizia , adica ea a facut minuni in acea carte si nu cred ca un alt autor va putea continua ce a inceput ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce chestie...cum sa fie concediata de la a-si scrie propria carte a caror personaje ea le-a creat, eu una n-am mai auzit de asa ceva...sa iei munca de atatia ani si sa o dai atuia...mare prostie.

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar nu e corect ...lj are voie sa faca ce vrea cu cartea ei ...si in plus mie chiar mi-ar placea o relatie intre damon si elena

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e corect,dar poate aceasta schimbare este buna.Nu cred ca adevaratul motiv este faptul ca isi dorea un final Damon-Elena,ci faptul ca aceste carti incepusera sa o ia pe o panta descendenta.Parca nu mai cunostea personajele create de ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. sincer,au facut`o lata...au dat cu ea in balta aici ...chiar...pff...nu se merita sa faca asa ceva ,dar mna ..ei nu`si dau seama ca seria asta are succes doar datorita faptului ca fanii spera la Delena...dar ei ,batman,batman...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu