Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/10/2011

Instrumente Mortale de Cassandra Clare
O nouă senzaţie în universul urban fantasy!
Oraşul Oaselor

Cartea întâi din seria Instrumente mortale de Cassandra Clare

Stranie, întunecată şi sexy!

Dacă Stephenie Meyer, celebra autoare a hit-ului internaţional Amurg, este fan declarat al seriei Instrumente mortale de Cassandra Clare, mărturisind că aceasta este povestea în care i-ar plăcea cu adevărat să trăiască, dacă seria a intrat în topul de bestselleruri al ziarului New York Times, dacă a fost comparată cu aventurile lui Harry Potter şi ale lui Buffy Spaima Vampirilor, dacă deja se pune la cale o ecranizare având-o pe Lily Collins în distribuţie, iar un designer vinde cu succes online bijuterii inspirate de obiectele magice din roman, în mod sigur merită să intraţi în lumea acestui thriller fantastic, cu elemente de film horror neogotic şi o intrigă ameţitoare de urban fantasy.

În SUA, dar şi în Europa, seria şi-a cucerit deja o armată de fani prin povestea captivantă a lui Clary Fray, o fată de cincisprezece ani, care are darul Vederii… un dar pe care ceilalţi oameni nu-l au. Ea vede vampiri, vârcolaci, zâne, demoni şi alte creaturi care populează Lumea din Umbră.

În Cartea întâi, Oraşul Oaselor, mama lui Clary, Jocelyn, dispare şi ea însăşi e atacată de un demon – un ravener înspăimântător. Astfel, tânăra ajunge să-i cunoască pe vânătorii de umbre, războinici a căror misiune este să-i apere pe oameni de demoni şi să-i controleze pe vampiri şi vârcolaci.

De asemenea, Clary îl întâlneşte pe Jace, un tânăr fermecător, şi, împreună cu el, încearcă să dezlege nenumăratele taine ale Lumii din Umbră. Cine a răpit-o pe Jocelyn? Unde se află Pocalul Mortal şi ce puteri are acesta? Cine l-a transformat pe Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, în şobolan şi cum poate fi desfăcută vraja? Cum a reuşit Clary să dobândească dintr-odată Vederea? De ce sunt demonii interesaţi de o mundană oarecare?

Nu în ultimul rând, Clary încearcă să-şi înţeleagă propriile sentimente – în ce relaţie se află ea de fapt cu Jace şi Simon?

Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele, o acţiune plină de suspans, ritm alert, imaginaţie şi originalitate!

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul autoarei: www.cassandraclare.com

Traducere din limba engleză de Cristina Jinga
Format: 15x23 cm, 480 pagini
Copertă cartonată, supracopertă tiparită cu cernală metalizată
Preţ: 49,90 lei (va fi disponibila cu 25% reducere)
Colecţia: FANTASY

Data apariţie: februarie – martie 2011


6 comentarii:

 1. place place placee!:x
  e incredibila:d...abia o astept:d

  RăspundețiȘtergere
 2. februarie-martie 2011? deci, a aparut sau nu? cate volume a scris? ca nu mai vreau sa trec prin chinul Twilight! am asteptat 2 ani sa citesc 4 volume ...!

  RăspundețiȘtergere
 3. Mariana nu sunt sigur o sa anunt data exacta in cel mai scutrt timp posibil. Leda se misca foarte repde dupa parerea mea cum a jost si la Jurnalele vampirilor 5 volume intr-un an :). O sa apara zic eu o data la 1-2 luni.
  Sunt 4 carti aparute Mariana din Seria Instrumente Mortale :).

  RăspundețiȘtergere
 4. abea astept sa apara link-ul de precomanda(:am auzit numai lucruri bune despre serie.

  RăspundețiȘtergere
 5. cap pana pe 9 martie o sa fie aparuta! LInk deprecomanda o da sfie aparut mai devreme! :)

  RăspundețiȘtergere
 6. O serie fascinanta care merita sa fie citita.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate