Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/13/2011

Schimbari si Raspunsuri!

Ma gandeam ca va sacaie playlistul cu muzica ,care porneste automat asa ca daca vreti sa ascultati dati play.

Va sacaia sau nu?

PS:Adevarul despre L.J.Smith

“Vezi tu,am fost concediata de la a mai scrie Jurnalele vampirilor-deoarece in loc sa ii dau editorului meu ,strict ce a cerut,adica Selena,am continuat sa scriu ceea ce imi dicta inima.Ei vroiau ca Elena sa “realizeze ca era atrasa fizic de Demon,dar ca dragostea ei adevarata era Stefan.” Dar eu nu am vazut seria in acest fel.Asa ca Midnight este ultima carte din jurnalele vampirilor semnata de L.J. Smith.

Va intrebati probabil cum sa putut intampla asta,din moment ce am scris seria si am continuat sa scriu inca din anul 1990.Dar adevarul e simplu.Cand am primit un telefon si am fost intrebata sa scriu o triologie cu vampiri pentru Harper,nu au fost cei de la Harper care m-au sunat.Era un producator de cartii,acum numinduse Alloy Entertainment,care a sunat in numele Harper.Lucrul lor era sa ia munca autorilor,sa puna o descriere si o coperta,apoi sa o vanda unui editor.Cand am scris prima triologie jurnalele vampirilor,aceasta se numea “munca de inchiriat.”Cand am aflat ce inseamna a fost prea tarziu.
Ceea ce inseamna ca Alloy Entertainment detine carte si nu eu.Chiar daca eu am drepturile de autor,nu pot sa scriu fara permisiune lui Alloy.
Autoarea ne mai zice ca sa luptat,lingusit si rugat de Alloy,dar in final nu a putut sa mai faca nimic.
In final,ne atentioneaza ca urmatoarele carti scrise dupa Midnight, s-ar putea sa semene cu scrisu ei,deoarece ea a avut urmatoarele doua carti scrise,iar dupa ce le-a trimis,in loc sa le primeasca editari inapoi,a primit o scrisoare adresata unui scriitor fantoma,in care scria sa ii rescrie complet cartea."


Multumesc Julia si Papy pt stire.

Sursa stire : http://raftul-cartilor-vampiresti.blogspot.com/

6 comentarii:

 1. multumesc pentru ,,aranjamentul" cu playlistul.....nu o singura data mi-am trezit familia dimineatza, din nebagare de seama...

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma bucurca ai reglat playlistul ,e mult mai bine asa.Si chiar nu imi vine sa cred. Situatia mi se pare foarte aiurea si imi pare rau ca se intampla asa.L.J. Smith e o scritoare foarte buna si ar trebui sa poata sa isi scrie cartile in continuare exact asa cum doreste.

  RăspundețiȘtergere
 3. e mai bine asa , cu playlistul..:))mi s`a intamplat sa am boxele date mai tare si dintr`o data ..pac:))

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu inca sunt socata... producatorii ei se gandesc la o carte strict comerciala dar nu realizeaza ca defapt ceea ce conteaza cu adevarat pentru ca o carte sa fie buna sau nu este ca autoarea sa puna si suflet in roman.
  Nu pot decat sa imi exprim dezgustul.

  RăspundețiȘtergere
 5. chiar imi pare rau pentru ea.si este foarte urat sentimentul ca altcineva o sa iti continue seria de succes

  RăspundețiȘtergere
 6. sincer , pe mine ma sacaia.e mai bine asa, sa dai play doar daca vrei , nu sa intre direct melodia.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate