Treceți la conținutul principal

Schimbari si Raspunsuri!

Ma gandeam ca va sacaie playlistul cu muzica ,care porneste automat asa ca daca vreti sa ascultati dati play.

Va sacaia sau nu?

PS:Adevarul despre L.J.Smith

“Vezi tu,am fost concediata de la a mai scrie Jurnalele vampirilor-deoarece in loc sa ii dau editorului meu ,strict ce a cerut,adica Selena,am continuat sa scriu ceea ce imi dicta inima.Ei vroiau ca Elena sa “realizeze ca era atrasa fizic de Demon,dar ca dragostea ei adevarata era Stefan.” Dar eu nu am vazut seria in acest fel.Asa ca Midnight este ultima carte din jurnalele vampirilor semnata de L.J. Smith.

Va intrebati probabil cum sa putut intampla asta,din moment ce am scris seria si am continuat sa scriu inca din anul 1990.Dar adevarul e simplu.Cand am primit un telefon si am fost intrebata sa scriu o triologie cu vampiri pentru Harper,nu au fost cei de la Harper care m-au sunat.Era un producator de cartii,acum numinduse Alloy Entertainment,care a sunat in numele Harper.Lucrul lor era sa ia munca autorilor,sa puna o descriere si o coperta,apoi sa o vanda unui editor.Cand am scris prima triologie jurnalele vampirilor,aceasta se numea “munca de inchiriat.”Cand am aflat ce inseamna a fost prea tarziu.
Ceea ce inseamna ca Alloy Entertainment detine carte si nu eu.Chiar daca eu am drepturile de autor,nu pot sa scriu fara permisiune lui Alloy.
Autoarea ne mai zice ca sa luptat,lingusit si rugat de Alloy,dar in final nu a putut sa mai faca nimic.
In final,ne atentioneaza ca urmatoarele carti scrise dupa Midnight, s-ar putea sa semene cu scrisu ei,deoarece ea a avut urmatoarele doua carti scrise,iar dupa ce le-a trimis,in loc sa le primeasca editari inapoi,a primit o scrisoare adresata unui scriitor fantoma,in care scria sa ii rescrie complet cartea."


Multumesc Julia si Papy pt stire.

Sursa stire : http://raftul-cartilor-vampiresti.blogspot.com/

Comentarii

  1. multumesc pentru ,,aranjamentul" cu playlistul.....nu o singura data mi-am trezit familia dimineatza, din nebagare de seama...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucurca ai reglat playlistul ,e mult mai bine asa.Si chiar nu imi vine sa cred. Situatia mi se pare foarte aiurea si imi pare rau ca se intampla asa.L.J. Smith e o scritoare foarte buna si ar trebui sa poata sa isi scrie cartile in continuare exact asa cum doreste.

    RăspundețiȘtergere
  3. e mai bine asa , cu playlistul..:))mi s`a intamplat sa am boxele date mai tare si dintr`o data ..pac:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu inca sunt socata... producatorii ei se gandesc la o carte strict comerciala dar nu realizeaza ca defapt ceea ce conteaza cu adevarat pentru ca o carte sa fie buna sau nu este ca autoarea sa puna si suflet in roman.
    Nu pot decat sa imi exprim dezgustul.

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar imi pare rau pentru ea.si este foarte urat sentimentul ca altcineva o sa iti continue seria de succes

    RăspundețiȘtergere
  6. sincer , pe mine ma sacaia.e mai bine asa, sa dai play doar daca vrei , nu sa intre direct melodia.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi