Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

1/17/2011

Precomanda Bal mascat(vol. 2 din seria Sange Alabstru)


Precomanda cu 25% reducele la pretul de 33.68 lei
http://www.ledabooks.ro/bal_mascat/

Schuyler van Alen doreste o explicatie legata de misterioasele morti care au avut loc in radurile tinerilor vampiri. impreuna cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler calatoreste in Italia cu speranta de a-l gasi pe singurul om care o poate ajuta - bunicul ei. Intre timp, la New York, pregatirile sunt in toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivista gazduita de cei mai bogati, puternici si neumani - o gala a celor cu sange albastru.
Dar adevaratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de sireata Mimi Force. O revelatie, ascunsa in spatele mastilor, va schimba cursul destinului unui tanar vampir pentru totdeauna.
Plin de glamour, suspans si folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sange Albastru isi va lasa cititorii insetati sa afle mai mult.

Doar la Editura Leda!

4 comentarii:

  1. ma bucur pt fani seriei ca a aparut mult asteptatul link de precomanda dar eu inca nu am citit primul volum :-?? astept insa sa apara linkul de precomanda la Mai las-o moale cu fantomele ce va aparea peste cateva zile :X:X:X si Micutele Mincinoase :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu astept cu nerabdare MICUTELE MINCINOASE ! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place foarte mult lumea conturata de catre Melissa , e absoluta minunata.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate