Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

1/13/2011

Bal Mascat volumul 2 din Seria Sange Albastru

Schuyler van Alen doreşte o explicaţie legată de misterioasele morţi care au avut loc în râdurile tinerilor vampiri. Împreună cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler călătoreşte în Italia cu speranţa de a-l găsi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei. Între timp, la New York, pregătirile sunt în toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivistă găzduită de cei mai bogaţi, puternici şi neumani – o gală a celor cu sânge albastru. Dar adevăratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de şireata Mimi Force. O revelaţie, ascunsă în spatele măştilor, va schimba cursul destinului unui tânăr vampir pentru totdeauna. Plin de glamour, suspans şi folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sânge Albastru îşi va lăsa cititorii însetaţi să afle mai mult.
„Împletind umorul subtil cu detaliile rafinate ale vieţilor celor fabuloşi şi însetaţi de sânge, De la Cruz ne propune o concepţie asupra vampirilor foarte diferită de tradiţionalii demoni care se tem de ţăruşii înfipţi în inimă.” – Booklist

„O privire iscoditoare, ca de voyeur, aruncată spre vieţile magnaţilor din Manhattan – care, întâmplarea face, sunt chiar vampiri.” – Kirkus Reviews

Din 15 Ianuarie Link de Precomanda cu 25% reducere!

6 comentarii:

 1. Astaa da:))...p`asta chiar o astept cu nerabdare:)..prima a fost superba..s`o vedem si p`asta;))

  RăspundețiȘtergere
 2. am auzit numai laude de prima carte, "sange albastru" si ma tenteaza sa o iau si eu sa vad cum e, povestea e speciala sa zic, ehh vampirii nostri :)):)) dar nu stiu ce sa fac, ca va aparea si bal mascat cat de curand la leda, iar eu am inainte alte seri de luat =)))
  claudiu ai citit "Casa de sticla" si "Balul fetelor moarte"? ca stiu ca va aparea la leda si al 3-lea volum al seriei si pe mine ma atras foarte mult aceasta si cred ca le voi lua :-??
  pareri? ;))

  RăspundețiȘtergere
 3. Am cartile dar nu am avut timp sa citesc am de recitit Fortele raului absolut si Pretty little liars( in engleza) ca nu mai am rabdare in romana. Seria am auzit ca e foarte faina :D!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mie nu-mi place aceasta coperta...mai bine zis,nu imi place masca.

  RăspundețiȘtergere
 5. O serie absolut superba si fascinanta. Abia astept urmatoarele volume.

  RăspundețiȘtergere
 6. abia astept sa vad in urmatorul volum cine e ucigasul cu Sange Argintiu.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate