Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

11/20/2010

Seria Araminta Nalucila!

Casa ei poate fi bantuita - dar tot ca acasa se simte.
Aceasta casa nu e de vanzare.
Araminta Nalucila locuieste intr-o minunata casa veche si bantuita, insa imbufnata ei matusa Tabby vrea sa se mute. Matusa Tabby e hotarata sa vanda casa; Araminta trebuie neaparat sa o opreasca!
Cu ajutorul unei armuri bantuite pe nume Sir Horace, al unei fantome pe nume Edmund si dand dovada de multa imaginatie, Araminta urzeste un plan pentru o Ingrozitoare Ambuscada, un plan atat de groaznic, incat s-ar putea sa functioneze!

Sa pui la cale o petrecere de aniversare e una. Dar sa gasesti cadoul perfect este o intreaga poveste infricosatoare!

Cadoul perfect pentru o fantoma

Sir Horace urmeaza sa implineasca cinci sute de ani! Araminta si Wanda trebuie sa ii gaseasca darul perfect. Araminta gaseste o sabie veche intr-o grota ascunsa sub casa ei bantuita; si ar trebui sa fie floare la ureche s-o ia de acolo. Dar nu se astepta la neplacuta surpriza a unei capcane constand intr-un grilaj cu tepi si la aparitia fluxului in grota. Oare vor ajunge Araminta si Wanda la petrecerea de ziua lui Sir Horace?


CINE A FURAT BROASTELE?

Cand ceva se rataceste in Casa Nalucila, vina cade, de obicei, pe o singura persoana - Araminta. Dar, de data asta, ea n-are nicio legatura cu disparitia broastelor lui Barry Mag, si de aceea este hotarata sa le gaseasca. Desigur, un lucru nu foarte usor, mai ales atunci cand are de-a face cu un personaj nesuferit ca batranul Morris si cu un rechin periculos. Dar, ajutata de fantoma lui Sir Horace, Araminta nu se da in laturi de la nimic!


Comanda de la corint Junior cu pretul de 10 lei + transport gratuit!

8 comentarii:

 1. claudiu, vad ca se numeste Araminta Nalucila...nu Nalucita, cum ai pus in titlu....sorry!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ms de observatie! :D Am corectat. Nu stiuce sa spun eu cunosc pe cineva in varsta care a citit-o si e foarte haioasa!

  RăspundețiȘtergere
 3. chiar pare haioasa:)o lectura plina cu supriza pentru juniori si nu numai:)D

  RăspundețiȘtergere
 4. cat am as la catile astea.cel mai mult mi-a placut rapirea broastelor

  RăspundețiȘtergere
 5. Ador aceste coperti.Mi se par atat de amuzante...:D

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate