Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

11/13/2010

In Curand la Leda!

Pentru ca oamenii nu i-au dat o mare importanta acestui serial si viitoare serie de succes, zic eu, ce va aparea la Editura Leda...am tradus chiar eu Trailer-ul !
Sper sa va placa! :)
Sa n-ai niciodata incredere intr-o fata frumoasa cu un secret murdar!


Alison DiLaurentis, ,,regina” manipulatoare şi răzbunătoare de la şcoala din Rosewood, domneşte cu o mână de fier în gaşca ei, formată din: Spencer Hastings, o perfecţionistă care încearcă întotdeauna să-şi depăşească sora superdotată şi singura fată din grup care a înfruntat-o vreodată pe Alison; Hanna Marin, grasă şi atât de disperată să devină o fată populară încât se supune necondiţionat dorinţelor lui Alison; Aria Montgomery, o fostă fată din afara grupului, şi Emily Fields, înotătoare de competiţie, provenind dintr-o familie ultraconservatoare şi care se arată foarte protectoare faţă de Alison. Dar înainte să înceapă noul an şcolar, Ali dispare după o ceartă aprinsă cu Spencer într-o noapte când au dormit cu toatele la una dintre ele acasă, şi grupul se destramă. Trei ani mai târziu, Aria, după o perioadă de timp petrecută în Islanda, revine fără tragere de inimă în oraş, încrezătoare în ea, frumoasă şi elegantă, pentru a descoperi că fosta tocilară Mona Vanderwaal şi Hanna, acum slabă, sunt noile conducătoare de la şcoala din Rosewood. Curând Aria începe o relaţie amoroasă cu profesorul ei de engleză, Spencer se îndrăgosteşte de prietenul surorii ei, Emily face o pasiune pentru noua fată venită la şcoală, iar Hanna nu doar că fură din magazine, dar şi ia purgative pentru a rămâne slabă. Dintr-odată, o persoană misterioasă care semnează „A” ameninţă să dezvăluie secretele din trecut şi din prezent ale fetelor, inclusiv unele pe care ele credeau că numai Alison le ştia. Şi în special unul MULT MAI MARE ŞI MAI TENEBROS pe care fetele îl au de când ea a dispărut.

IN CURAND LA LEDA!

8 comentarii:

 1. Primele 10 episoade au fost geniale...daca si cartea e cel putin la fel de buna merita...

  RăspundețiȘtergere
 2. bravo claudiu! imi place....chiar imi place!

  RăspundețiȘtergere
 3. Urmaresc serialul si abia astept sa apara si cartile...sa speram ca vor fi publicate toate caci am inteles ca ar fi vreo 8 volume.

  RăspundețiȘtergere
 4. abea astept sa publice Leda primul volum!

  RăspundețiȘtergere
 5. Am citit primele 2 carti si mi-au placut.Serialul este si el frumos.

  RăspundețiȘtergere
 6. Un serial si o serie de carti excelente

  RăspundețiȘtergere
 7. imi place foarte mult trailerul , nu m-am uitat inca la niciun episod, insa sper sa imi fac timp.

  RăspundețiȘtergere
 8. greu imi mai gasesc timp sa ma uit , am vizionat 3 episoade si deja de la episodul 1 ma intrebam cine A...e captivant

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate