Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/14/2010

Precomanda Tristeti de Sucub numai la Leda!

Volumul 1 al seriei Georgina Kincaid de Richelle Mead

Cei familiarizaţi cu cărţile din seria Academia Vampirilor a autoarei Richelle Mead ştiu la ce să se aştepte: urban fantasy, romance paranormal, mister şi o notă horror de cea mai bună calitate. Şi nu vor fi dezamăgiţi: vor savura pur şi simplu aventurile fermecătoarei eroine a acestei noi serii.

Dragostea aduce doar suferinţă, şi lucrul acesta îl ştie cel mai bine Georgina Kincaid. Georgina este un sucub – un demon care îşi trage puterea din plăcerea/viciile unor muritori. Sigur, viaţa de sucub poate fi plină de glamour – îşi poate schimba înfăţişarea când vrea (asta înseamnă că nu pierde mult timp cu machiatul), dressingul ei e plin de haine minunate, şi toţi bărbaţii (muritori şi nemuritori deopotrivă) ar face orice să pună mâna pe ea (literal). Siguri că cei muritori îşi mai pierd din când în când sufletul, dar ce mai contează?

Şi totuşi, Georgina este chinuită de amintirile trecutului şi, deşi eaînsăşi a ales să devină sucub, cu multe secole în urmă, în Grecia antică, viaţa ei nu este atât de spectaculoasă pe cât pare. Slujba sa de fiecare zi este la librăria şi cafeneaua Emerald City din Seattle, unde îi farmecă pe cititori, are la dispoziţie gratis o mulţime de cărţi şi bea moca cu ciocolată albă. Ca sucub, are un şef – arhidemonul Jerome – care şi-a luat înfăţişarea lui John Cusack, actorul lui preferat, şi câţiva prieteni printre nemuritori – drăcuşorul Hugh, vampirii Cody şi Peter şi îngerul Carter – cu care se duce uneori să bea ceva în oraş. Dar din păcate, nu poate avea şi o viaţă amoroasă normală, căci asta ar însemna să absoarbă o parte din energia vitală a bietului muritor. Iar muritorul care o interesează în mod special pe Georgina este autorul de bestselleruri Seth Mortensen, scriitorul sexy pe care Georgina îl doreşte, dar nu îndrăzneşte să îl atingă. În plus, în scenă mai apare şi fermecătorul lingvist Roman.

Şi în vreme ce Georgina încearcă să îndepărteze ameninţarea pe care o reprezintă cei doi pentru liniştea ei, în lumea nemuritorilor din Seattle apare un pericol şi mai mare: drăcuşori şi vampiri deopotrivă sunt atacaţi, iar Georgina, hotărâtă să dezlege misterul şi simţind că Jerome îi ascunde ceva în toată această poveste, se hotărăşte să investigheze de una singură. Să fie un vânător de vampiri amator, inspirat de aventurile unei eroine TV? Sau e vorba de ceva mai serios? După ce este ea însăşi atacată, reuşeşte, punând cap la cap toate indiciile, să descopere că există printre ei creaturi pe care şi raiul, şi iadul le resping şi care vor să se răzbune…

Cu un personaj sexy, isteţ şi dinamic, cu o acţiune captivantă, alertă, plină de suspans romantic, supranatural şi erotism, cartea e un soi de combinaţie între Buffy şi Sex and the City.

Fox TV a cumpărat drepturile de ecranizare pentru Tristeţi de sucub, deci în curând o vom putea vedea pe Georgina „pe sticlă”.


Pret:33.68 lei 25 % reducere! + Transport Gratuit!

8 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cartea este fenomenala, am citit-o si este extraordinara, abia astept sa apara al doilea volum :X:X:X

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, da e faina cartea :)...vreau volumul doi cat mai curand :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Seria aceasta chiar creeaza dependenta!

  RăspundețiȘtergere
 5. Deci cat vreau cartea asta numai eu stiu si am o bafta de zile mari pentru ca mereu cand merg in Diverta numai e pe stoc sau "inca nu a venit" si pe net deja am comandat o tona de carti si inca nu a au venit :(

  RăspundețiȘtergere
 6. Si eu as vrea aceasta carte,de fapt toata seria, dar mereu cumpar altceva:D

  RăspundețiȘtergere
 7. De mult tot spun sa ma apuc si de aceasta serie,caci am citit numai si numai recenzii minunate despre ea,insa nu prea au fost bani si pentru ea .

  RăspundețiȘtergere
 8. acum citesc a treia carte din seria Georgina Kincaid si pot sa spun ca este una dintre seriile mele favorite.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate