Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/21/2010

Precomanda Revelatia!

Image and video hosting by TinyPic
Revelatia de Kelley Armstrong
Doar la Leda
Click pe coperta pentru precomanda cu 25 % reducere!
Volumul 2 din seria " Fortele raului absolut!

Când Chloe Saunders – o adolescentă de cincisprezece ani care vede stafii – evadează din Sanatoriul Lyle pentru copii cu tulburări mintale, ea se obişnuise deja cu ideea că e o necromantă care poate trezi morţii la viaţă şi că toţi ceilalţi copii închişi împreună cu ea au însuşiri supranaturale.

Dar Chloe descoperă că ei toţi reprezintă nişte experimente nereuşite ale unor oameni de ştiinţă, Grupul Edison, care acum au decis că e momentul să pună capăt experienţelor – definitiv. Pentru a putea scăpa de maleficul dr. Davidoff şi de echipa lui, Chloe şi cei trei copii care o însoţesc – vrăjitoarea Tori, vârcolacul Derek şi vrăjitorul Simon –, împreună cu stafia lui Liz, o altă rezidentă a sanatoriului, înzestrată cu puteri telechinetice, încearcă să dea de urma singurului adult care i-ar putea ajuta.

Sigur că în momentul în care pleacă, Chloe habar nu are că va avea de-a face cu paznici înarmaţi, zombi, o mătuşă trădătoare, conflicte cu alţi adolescenţi care trăiesc pe stradă şi se apără cu cuţite, şi chiar cu vârcolaci şi semidemoni. Statutul de fugar nu are nici un pic de glamour, şi cei patru se străduiesc să rămână în viaţă, liberi şi cât de cât curaţi, într-o lume foarte periculoasă, în care fiecare obstacol de care se lovesc îi obligă să acţioneze cu prudenţă, ingeniozitate şi inteligenţă, chiar dacă totul este complicat de diabetul lui Simon, transformarea iminentă a lui Derek şi fiţele lui Tori, ca şi de recompensa de jumătate de milion de dolari pusă pe capul lui Chloe de către tatăl ei.


Captivantă şi plină de suspans, cu acţiune non-stop, dezvăluiri uluitoare şi personaje puternice, înRevelaţia „Armstrong continuă să amestece în proporţiile perfecte «lumea reală» cu «cealaltă lume», şi asta face ca totul să rămână interesant, căci astfel se poate întâmpla orice.” (Graeme Flory)

5 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am si eu cartea (toata seria) si pur sis implu m-am indragostit de ea. Este o serie captivanta si interesanta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am cartea...am citit mai demult descrierea si mi-a placut.

  RăspundețiȘtergere
 4. G.F. o descrie foarte frumos si foarte adevarat.O carte,care te tine extrem de aproape de ea si care te face sa -ti doresti sa nu se mai termine.

  RăspundețiȘtergere
 5. noroc ca leda ni le-a oferit in editie de chiosc , asa mai avem si noi posibilitatea sa ni le achizitionam.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate