Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/26/2019

APARIȚIE: Orice inimă e o poartă de Seanan McGuire -Editura Leda Edge

„Orice inimă e o poartă” de Seanan McGuire este primul volum din seria „Copii în derivă” și poate fi comandat de pe site-ul Editurii Corint.

CĂMINUL PENTRU COPII ÎN DERIVĂ AL LUI ELEANOR WEST

NU SE ACCEPTĂ CERERI ȘI VIZITATORI 

NU SE OFERĂ INFORMAȚII 

           Alunecând prin umbrele de sub pat, pășind printr-un șifonier sau rostogolindu-se printr-o vizuină de iepure, copiii au știut dintotdeauna să călătorească în lumi magice. Dar ce se întâmplă când aceștia se întorc și nu se mai pot adapta la lumea reală, iar familiile nu-i mai acceptă? Nancy a nimerit odată într-un tărâm magic, dar acum s-a întors. Iar lucrurile pe care le-a trăit pot transforma radical o persoană. Copiii din grija domnișoarei West înțeleg mult prea bine acest lucru. Și cu toții încearcă să găsească o modalitate de a se întoarce în propriile lumi fantastice. Însă sosirea lui Nancy la cămin marchează o schimbare. Întunericul pândește la fiecare pas, iar când tragedia lovește din plin, depinde de Nancy și de noii ei colegi să rezolve misterul. Cu orice preț.
 „Seanan McGuire dă dovadă încă o dată de o cunoaștere profundă a inimii umane într-o parabolă impresionantă despre pierdere, dor și copii sensibili.” – Paul Cornell Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate