Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/04/2016

Regina rosie de Victoria Aveyard -Editura Nemira (Nemira Young Adult)      Lumea lui Mare Barrow este impartita prin sange: cei cu sangele comun, Rosu, ii servesc pe cei cu sange Argintiu – elita societatii, cei care sunt dotati cu puteri supraumane. Mare face parte din Rosii, si-si duce traiul de e o zi pe alta, ca hot intr-un mic sat de la tara, pana cand destinul o aduce in fata unui tribunal de-al Argintiilor. Înainte regelui, printesei, si tuturor nobililor, ea descopera ca are puteri nebanuite. Ca sa ascunda adevarul, regele o forteaza sa minta si sa joace rolul unei printese argintii pierdute, si o promite drept mireasa unuia dintre fii lui. 
Pe masura ce Mare patrunde si mai adanc in lumea Argintiilor, ea risca totul si isi foloseste noua pozitie pentru ai ajuta pe cei din Garda Stacojie, un grup de rebeli Rosi. 

O lume volatilă şi o eroină fără egal.  -Booklist 

Un thriller plin de imaginaţie, în care iubirea şi revoluţia se ciocnesc, iar puterea şi justiţia sunt într-o luptă pe viaţă şi moarte. N-o veţi putea lăsa din mâ.  -USA Today


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate