Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/25/2016

Detalii despre Volumul 5 al Seriei Crossfire, One with You de Sylvia Day

Ultimul volum din seria Crossfire apare în Statele Unite pe 5 aprilie 2016. Cred că în România va apărea la scurt timp după data apariției în străinătate. Este posibil ca Editura Litera să scoată pe piață romanul în vară.

Să mă îndrăgostesc de Gideon Cross a fost cel mai simplu lucru pe care l-am făcut. S-a întâmplat instant. Deplin. Irevocabil. Căsătoria a fost un vis devenit realitate. Să rămân căsătorită cu el a fost lupta vieții mele. Iubirea transformă. A noastră este și un refugiu în timpul furtunii, dar este și cea mai violentă furtună. Suntem două suflete rănite împletite într-unul singur.
Ne-am expus cele mai adânci și urâte secrete. Gideon este oglinda care reflectă defectele mele...și toată frumusețea pe care n-o remarcam. Mi-a dăruit totul. Acum, trebuie să demonstrez că pot fi ancora, refugiul lui, cum este și el pentru mine. Împreună am putea sta împotriva celor care se ocupă așa de vicios ca să ne despartă. Dar cea mai mare luptă poate fi în jurămintele care ne dau putere. Devotarea a fost doar începutul. Lupta pentru iubire ori ne va elibera...ori ne va destrăma.

Un comentariu:

Persoane interesate