Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/13/2016

Cărțile care au stat la baza serialului Wayward Pines, Orașul din munți de Black Crouch -Editura Rao

Volumul 1 din seria Wayward Pines, Orașul din munți de Black Crouch

     Agentul secret Ethan Burke ajunge în Wayward Pines, Idaho, cu o misiune clară: de alocaliza şi recupera doi agenţi federali dispăruţi cu o lună în urmă în acest orăşel bucolic. Însă la câteva minute de la sosirea lui are un accident grav. Ajunge la un spital, fără acte de identificare, fără telefon mobil, fără servietă. Personalul medical pare destul de prietenos, dar ceva pare... ciudat. Pe măsură ce zilele trec, ancheta lui Ethan legată de dispariţia colegilor lui scoate la iveală mai multe întrebări decât răspunsuri.

Volumul 2 din seria Wayward Pines, Șeriful de Black Crouch

      Un gard electrificat prevăzut cu sârmă ghimpată încercuieşte oraşul Wayward Pines, care se află non-stop sub stricta supraveghere a unor lunetişti. Fiecare dintre cei 461 de locuitori ai oraşului s-a trezit aici în urma unui accident catastrofal. În fiecare clădire şi în fiecare locuinţă există camere de supraveghere ascunse. Rezidenţilor li se spune unde trebuie să lucreze. Unde să locuiască. Cu cine să se căsătorească. Unii cred că sunt morţi şi că aceasta este viaţa de apoi. Alţii au impresia că sunt prizonieri într-o închisoare experimentală. Fiecare visează în secret să plece, dar cei câţiva care îndrăznesc să încerce au parte de o surpriză terifiantă. Ethan Burke a văzut lumea de dincolo. El este şeriful şi unul dintre puţinii oameni care ştiu adevărul - Wayward Pines nu este doar un oraş. Iar ceea ce se află de cealaltă parte a gardului împrejmuitor este o lume de coşmar de depăşeşte imaginaţia oricui.


Serialul a apărut în 2015 la FOX.


TRAILER

Un comentariu:

  1. Cred ca foarte putine seriale reusesc sa ecranizeze cum trebuie o carte, insa Wayward Pines este chiar OK in acest sens. Din pacate Matt Dilon, care joaca rolul serifului, a fost scos din scena la sfarsitul primei serii.

    Sa vedem ce va urma, dar probabil in timp calitatea episoadelor va scadea, cum se intampla cu majoritatea serialelor americane...

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate