Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/14/2014

Blogul a împlinit 4 ani :)


       Am fost întâmpinat de un "La mulți ani!" azi-dimineață de o colegă dragă, neștiind despre ce este vorba. Spre rușinea mea, cu toată agitația stabilită de ceva vreme în viața mea, am uitat că în octombrie este aniversarea blogului meu drag Cărți Alese. Mulțumesc Mariana pentru că mi-ai adus aminte prin postarea de pe timeline și îți mulțumesc pentru că ai avut încredere în mine, încă de la bun început. Mulțumesc tuturor persoanelor care mi-au vizitat blogul în acești ani și sper că v-au ajutat informațiile, postările pe care le-ați găsit aici. Mulțumesc tuturor sponsorilor, editurilor care supraviețuiesc în România, pentru că se depune mare efort azi în traducerea cărților care sunt în vogă.
       De o perioadă bună m-am mutat în Iași, dar asta nu înseamnă că nu voi scrie în continuare aici. Am de organizat concursuri, de trimis cărți câștigătorilor și viitorilor câștigători de aici și bineînțeles de scris și recomandat CĂRȚI. Sper că în acești ani ați descoperit cărți senzaționale. Vreau să citiți în continuare și să vă faceți timp :).

Mulțumesc!

Editura Corint, Leda
Editura Rao
Editura Nemina
Editura Trei
Editura Litera
Librăria Libris
Books Express

6 comentarii:

 1. Cum sa uit eu aniversarea blogului? Eu, fanul nr.1? La multi ani si la mai mare! Sper ca pe acest blog sa se lanseze, asa cum au facut-o si altii pe alte bloguri, cel putin un autor de best-seller!

  RăspundețiȘtergere
 2. La multi ani! Fie ca si peste 10-20 de ani sa-i uram blogului tau la multi ani :) Mult succes si la cat mai multe postari.

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi, multi ani! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. La multi ani! sper ca continui sa scri pe acest blog si noi sa ne bucuram de postarle tale pentru multi ani care o sa urmeze!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate