Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

1/10/2014

Finalul filmului Gone girl va fi diferit!

Romanul de succes al lui Gillian Flynn a stat la baza scenariului noului proiect al lui David Fincher. Filmul a preluat titlul romanului, Gone Girl (Fata dispărută), însă nu va prelua şi finalul acestuia, notează Entertainment Weekly. Revista publică şi o imagine de promovare a proiectului, în care îl vedem pe Affleck îmbrăţişând un cadavru, fotografie realizată chiar de Fincher.

Gone Girl spune povestea unui cuplu cu probleme, acestea ieşind la suprafaţă după dispariţia fără urmă a soţiei. Cuplul este jucat de Affleck şi Rosamund Pike, distribuţia fiind completată de Neil Patrick Harris şi Tyler Perry. Scenariul a fost adaptat chiar de autoarea romanului, care a declarat pentru Entertainment Weekly: „Ben a fost de-a dreptul şocat de schimbarea de la final. A spus ceva de genul ‘Dar e vorba de un cu totul alt act final! Ai şters complet ultima parte şi ai luat-o de la început!’”.

Flynn a explicat şi ce a însemnat pentru ea să reimagineze sfârşitul: „A fost destul de incitant să trebuiască să reconstruiesc o operă ce mi-a luat aproape doi ani până am alcătuit-o din 8 milioane de piese LEGO. Parcă am zdrobit-o cu un ciocan, pentru a o putea reasambla într-un film”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate