Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/13/2013

Vampirii din Morganville WEB-SERIES! Ajutați acest proiect să devină realitate!


Autoarea Rachel Caine ne amintește că seria Vampirii din Morganville este o serie populară, s-a bucurat de un succes internațional fiind tradusă în 20 de limbi. Cu toate că seria a vândut milioane de exemplare și se află în topul cărților fantasy pentru tineri, suntem în anul 2013 și niciun film sau mini-serie n-a apărut. La noi au apărut primele 8 cărți din serie la Editura Leda .

Nu apare vreun film sau serial tv, ci un serial online (serie-web). Cu ajutorul fanilor acest proiect va ieși la lumină în anul 2014 și cu cât bugetul este mai mare cu atât proiectul se va extinde și va ieși ceva fenomenal. Blake Calhoun se va ocupa de procesul de adaptare a seriei pe micul ecran.

Ce știm până acum despre filmări?
 • În această toamnă sunt programate filmările pentru primele 6 episoade de câte 10 minute (acest lucru se poate schimba, totul depinde de buget).
 • Primul actor anunțat este Amber Benson, care o va juca pe Amelie, fondatoarea orașului Morganville. Amber Benson este o actriță mult cunoscută din serialul Buffy the vampire slayer (Buffy spaima vampirilor), serialul hit care a adunat milioane de fani.
 • Serialul o să fie filmat în...TEXAS bineînțeles


Cum pot ajuta fanii din întreaga lume?

Este simplu! Donezi $1 pentru a obține bugetul dorit ca să apară această mini-serie!  Pe platforma Kickstarter puteți dona cel puțin $1, dar dacă doriți să donați mai mult sunteți privilegiați pentru că primiți diferite chestii semnate, în ediție limitată cum ar fi postere și multe altele. DONAȚI AICI! Click!

@Carti Alese

4 comentarii:

 1. Desi n-am citit seria mi se pare o initiativa buna . Toate marile serii au fost ecranizate

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma aflu in aceeasi situatie ca si Romina- inca nu am citit cartile, dar planuiesc sa o fac odata cu incheierea sesiunii- dar, desi nu am citit aceasta serie, intotdeauna m-am intrebat de ce nu a fost ecranizata...
  Deci ma bucur ca in sfarsit, voi putea urmari Vampirii din M., chiar daca va fi difuzat doar online :)
  Un alt plus va fi prezenta actritei Amber Benson- a carei interpretare am admirat-o in Buffy ( un serial genial la fel ca si Angel, spin-off al lui Buffy). Sper ca proiectul sa se bucure de un succes pe masura seriei :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi pare rau,dar nu pot donna in perioada asta nicun ban.
  De serie am auzit numai lucruri bune si ca merita cu adevarat sa fie citia. Serialele si filmele nu prea ma atrag, insa de carti sunt indragostita :X
  Sa speram ca va fi un serial de succes.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu am citit nici eu seria dar ma voi interesa de ea la biblioteca.Cat despre serial cred ca este o idee foarte buna,vom vedea ce va iesi atunci cand va aparea in toamna.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate