Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/02/2013

Serialul Micutele mincinoase la PRO CINEMA!

Serialul TV realizat de ABC Family, Alloy Entertainment şi Warner Horizon Television după seria bestseller MICUŢELE MINCINOASE de Sara Shepard –publicată şi în România de Editura LEDA – este difuzat incepând din data de 29 mai, ora 20:00, de postul de televiziune Pro Cinema.

Le puteţi urmări pe Aria, Hanna, Spencer si Emily de luni pâna joi, de la ora 20:00.


Seria Micuţele mincinoase, din care Editura Leda a publicat pâna in prezent 4 volume în ediţie de librărie, dar şi o serie bonus pentru fani, în ediţie de buzunar – Micuţele mincinoase şi secretele lor (4 volume) – s-a bucurat de un mare succes încă de la lansare, iar difuzarea serialului TV in România, aşteptată cu atâta nerăbdare de cititori, nu va face decat sa sporească interesul pentru aceste minunate cărţi dedicate tinerilor… de toate vârstele!


@Carti Alese

4 comentarii:

  1. Nu am citit cartile inca,tot zic ca o s-o fac cat de curand.Poate vara asta ca tot vine vacanta,o sa am timp si de ele.Insa serialul il urmaresc cu mare placere. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. De cărţi pot să fac rost uşor. Le-am găsit la biblioteca din oraş, dar totuşi nu le-am citit încă. Mi s-au părut interesante, aşa că vara asta mi-am propus să-mi fac timp şi pentru ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. De asemenea nici eu nu am citit cartile,iar la serial am renuntat deoarece am pierdut cateva episoade si am zis ca o sa il urmaresc online cand o sa am timp.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate