Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/27/2013

Mare Tranquillitatis de Katja Millay -Editura Epic

Editura Epica a lansat pe 15 iunie, una din cele mai îndrăgite cărţi ale anului 2012. Mare Tranquilitatis de Katja Millay este un MUST-READ pentru iubitorii genului Young, New şi Mature Adult, o dramă contemporană, extraordinar de emoţională, scrisă de un autor genial, care te forţează sa te conectezi cu personajele sale, să te identifici cu ele şi să le simţi întreaga tragedie. Este o lectură complexă, bogată, intensă, cu o naraţiune minuţios construită despre un tânăr singuratic şi o tânără fragilă emoţional, dar mai ales despre miracolul celei de-a doua şanse.
Katja Millay este un artist care mânuieşte cu genialitate cuvintele, punând pe hârtie dramatism, intesitate şi complexitate. Fiecare capitol din această carte vă va purta într-o lume tragică şi creionată până la cel mai mic detaliu, cu personaje reale, credibile.
Cartea este în sine o lecţie despre viaţă şi moarte, despre răzbunare şi iertare, o aventură existenţială a doi tineri forţaţi să se comporte asemenea unor adulţi, pentru că viaţa însăşi i-a obligat să îşi depăşească propria vârstă.
Mare Tranquilitats(The Sea of Tranquility) este la origine un manuscris(e-book) al unui autor independent care, după ce a câştigat pe parcursul a 6 luni mii de fani în întreaga lume, a fost achiziţionat de faimoasa Editură „Simon&Schuster”. Cartea a fost vândută în mii de copii, atât format electronic cât şi print(self-published), iar lansarea oficială a printului Simon&Schuster a avut loc pe 4 iunie 2013.

Despre autor:
Katja Millay a crescut în Florida şi este licenţiată a Tisch School of the Arts, Universitatea din New York, în producţie de film şi televiziune. A lucrat ca un producător de televiziune, dar şi ca profesor de scenaristică şi studii de film. În prezent, ea locuieşte în Florida, împreună cu familia ei. The Sea of Tranquility este prima ei carte.

@Carti Alese

4 comentarii:

  1. La inceput nu mi-a prea placut dar cu timpul vazand-o pe mai multe bloguri am inceput s-o vreau si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult povestea din carte si am inceput sa o vreau mai mult decat orice...este o carte foarte buna...cu personaje bine conturate si o actiune deplina :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inceput sa imi doresc sa citesc cartea inca de cand am vazut coperta,iar cand am inceput sa citesc tot mai multe recenzii bune am fost sigura ca vreau sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate