Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/29/2013

In my mail #7

S-au adunat multe cărți și sunt sigur că am uitat unele să le chem la o ședință foto. Când îmi iau/primesc niște cărți de obicei nu mă apuc și fac poze, ci le cazez în noua lor casă, din blocul meu (biblioteca). Am primit cadou niște cărți de la prieteni, pentru că pe 1 iunie am devenit major și m-am bucurat mult de cadouri.

Am primit de la Editura Litera Atracția, vol. 1 din seria Crossfire și Încercările focului, vol. 2 din trilogia Captiv în labirint.

De la Editura Leda am primit Când ești vrăjitoare, o nouă apariție fantasy și finalul Trilogiei Chimie Perfectă, vol 3 Reacție în lanț.Librăria online libris mi-a trimis Exerciții de echilibru, iar Editura Rao mi-a recomandat un autor despre care nu am auzit, dar sună foarte interesant și mi-a trimis Insula porcilor de Mo Hayder.


Editura Trei mi-a trimis Fata dispărută, Sub aceeași stea, Jurnalul unui adolescent timid și Starters. CE BINE ARATĂ TOATE !


De ziua mea am mai primit de la My big bro, aka Adrian, the ALFA Volumul 4 în engleză, cartonat din Cronicile Casterilor -Beautiful Redemption- (Beautiful Creatures) și o carte care mi-o doream în engleză, dar m-am trezit că a apărut vara aceasta și la noi, și vorbesc despre Minunea de R.J. Palacio. Amina mi-a luat Until I die de Amy Plum. Until I die, este continuarea cărții Die for me și merită să citiți această trilogie pentru că e grozavă! 


Mi-am cumpărat de la Editura Art niște cărți. Prima este una clasică și chiar dacă sunt mai multe volume am zis că trebuie să-l am ăn bibliotecă. Vorbesc despre În căutarea timpului pierdut vol 1 de Marcel Proust. Flori pentru Algernon am cumpărat-o pentru că mi s-a părut foarte tare descrierea și sunt curios cum o să fie această carte.


Tot de la Editura Art mi-am luat o carte interesantă. Persepolis, este un roman grafic. Cartea e grea, galbenă dar ce e în interior mi s-a părut grozav! Uitați-vă și voi!

@Carti Alese

8 comentarii:

 1. Flori pentru Algernon e un roman icon... asta se intampla cand pierzi vremea cu maculatura (vad ca primesti cu kilogramele)...in fine, lasa tot si apuca-te de cartea asta...

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumoase carti. Am citit cateva dintre ele. Lectura placuta!

  RăspundețiȘtergere
 3. ai o mica comoara aici . spor la citit

  RăspundețiȘtergere
 4. Oh, cât de frumos. Vreau şi eu să am ocazia asta. Spor la citit!

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte frumoase toate cartile. Imi plac mult cum le-ai aranjat. cel putin "Starters" mi se pare geniala :) Lectura placuta!

  RăspundețiȘtergere
 6. Lectură plăcută! Foarte frumoase cărţile adăugate în bibliotecă! :D

  RăspundețiȘtergere
 7. Cat de bine arata toate.Salivez,le vreau si eu neaparat,mai ales ultima carte.Spor la citit

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate