Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/19/2013

Creatura de Nely Cab -Editura Leda

Sunt, în acelaşi timp, şi mai mult, dar şi mai puţin decât o fiinţă umană. Sunt, prin cine ştie ce întâmplari miraculoasă, încă în viaţă. Aceasta este povestea primei mele iubiri, povestea vieţii mele trecute şi povestea renaşterii mele…Isis Martin, o fată de şaptesprezece ani dintr-un orăşel obscur din sudul Texasului, începe să sufere de tulburări de somn, după ce o siluetă neagră înaripată îi tulbură visele, hărţuind-o. Nu trece mult până când Isis se hotărăşte să-şi înfrunte frica, descoperind cu surprindere identitatea celui care se ascunde în spatele vietăţii amenințătoare cu chip uman. Şirul descoperirilor nu se opreşte însă aici…Când Isis îi cere necunoscutului să demonstreze că nu este o plăsmuire a imaginației ei, acesta acceptă provocarea cu bucurie. Astfel, frumoasa adolescentă ajunge să îi cunoască pe membrii unei familii din spiţa divină a acelora de mult uitați de omenire.

Romantismul, senzualitatea explozivă, pericolul şi întâmplările dincolo de puterea de înţelegere a muritorilor o însoţesc pe Isis pe drumul ei spre o iubire nepermisă, de natură să schimbe legile pământeşti. În mod sigur, această extraordinară călătorie îi va captiva şi încânta pe iubitorii poveştilor de dragoste. Iar povestea se află de-abia la început…

Cartea are 448 pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este broşată şi preţul de listă 39,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

la Editura Leda

@Carti Alese

6 comentarii:

 1. am vrut sa o precomand ieri dar n-am gasit link-ul ,mor de ciuda ca am stricat banii

  RăspundețiȘtergere
 2. De la inceputul recenziei, cu "Sunt, în acelaşi timp, şi mai mult, dar şi mai puţin decât o fiinţă umană.", ma facut sa nu ma mai dezlipesc de monitor, este pur si simplu geniala...astept o ecranizare!Totul pare atat de magnific, adica constructia personajelor este creativitate pura..Isis pare a fi o fata neechilibrata-cam ca mine- si asta ma face sa vreau sa o citesc.

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi doresc de mult timp cartea asta,dar inca nu am reusit sa o fac sa vina la mine.

  RăspundețiȘtergere
 4. Am văzut câteva recenzii ale cărţii, am întâlnit-o şi pe site-ul editurii Leda. Şi încă de la prima recenzie mi s-a părut drăguţă. Mie îmi seamănă puţin cu Îngerul Nopţii, dar probabil că nu e aşa.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunt cam la pamant cu fondurile deci probabil nu o sa ii fac precomanda.Cat despre ideea carti cred ca este tare interesanta si sper ca la un moment dat sa am ocazia sa o citesc.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate