Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/27/2013

Reactie in lant, vol 3 Chimie perfecta de Simone Elkeles -Editura Leda

Când există CHIMIE PERFECTĂ,
se declanşează atracţia.
Iar LEGILE ATRACŢIEI nu pot duce decât la…
o REACŢIE ÎN LANŢ!

Când Luis mi-a zâmbit şi am simţit fiorul atracţiei, am intrat în panică. Nu-mi permit să las garda jos, iar un tip ca Luis e la fel de periculos ca Marco. Îmi dau seama de asta după felul cum surâde. Arată destul de inocent, dar nu mă păcăleşte el pe mine. Poate pe alte fete, dar nu pe mine…
Teoretic, Nikki are dreptate. Dar practic…
În viaţă, ea încearcă să se conducă după trei reguli: băieţii mint ca să-şi atingă scopurile, să nu te încrezi într-un băiat care îţi spune „te iubesc” şi să nu ieşi niciodată cu un tip din cartierul de sud al orăşelului Fairfield. Chiar dacă părinţii ei s-au născut în Mexic, Nikki, în calitate de fiică de doctor, are mai multe în comun cu vecinii săi din nordul oraşului decât cu colegii de şcoală din banda Latino Blood. Dar când îl cunoaşte pe Luis, este tentată să-şi încalce toate principiile.
Sunt conştient că am în mine o anumită doză de nebunie – plăcerea de a înfrunta pericolele… simt adrenalina curgându-mi prin vene – recunoaşte Luis. Pentru el, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată este cum să o convingă pe Nikki să-i dea o şansă unui intrus din cartierul de sud, asta până să devină, la rândul său, ţinta noului lider al bandei Latino Blood. Vor fi oare sentimentele sale pentru Nikki suficient de puternice pentru a-l opri să intre într-o lume întunecată şi brutală şi a trăi periculos tot restul vieţii?
Acest ultim volum al seriei Chimie perfectă vă dezvăluie răspunsul la întrebare!


Cartea are 384 pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este cartonată, fără supracopertă şi preţul de listă 39,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

Premiul pentru CEL MAI BUN ROMAN DE DRAGOSTE PENTRU TINERI,
acordat de Asociaţia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America
BESTSELLER USA TODAY
BESTSELLER NEW YORK TIMES
BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY

@Carti Alese

12 comentarii:

 1. N-am citit inca seria dar imi place cum arata

  RăspundețiȘtergere
 2. doamne de cand astept vol asta:D ma bucur ca apare:D sper sa avem parte si de un film:D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ar câstiga ceva dacă s-ar pune cineva să facă un film

   Ștergere
 3. singurul lucru care imi place la coperta e culoarea titlului in rest nu imi place deloc. Niciuna dintre coperti nu mi se pare reusita

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mie-mi plac toate mai ales asta :X

   Ștergere
  2. Sunt de acord cu Bia Bianca. Nimic special-cu atat mai putin la poveste.

   Ștergere
  3. Coperta e una banală din punctul meu de vedere

   Ștergere
  4. Puteau sa incerce sa vine cu una ceva mai draguta, asta asa este. Mie totul mi se pare pus pe aceasta coperta doar ca sa fie pus.

   Ștergere
 4. Ma enerveaza titlul si povestea in sine la carte. mi se pare cliseu faza in care un tip si o tipa se indragostesc brusc la o ora de chimie. O sa incerc sa-mi schimb parerea cand ma voi apuca de primul volum.

  RăspundețiȘtergere
 5. Seamănă umpic povestea cu cea din Twilight, acolo s-au întâlnit la ora de biologie =)). Pare o serie bună

  RăspundețiȘtergere
 6. Desi am observat ca se spun numai lucruri bune despre aceasta serie, nu pot spune ca ma impresioneaza in vreun fel. Mai ales ca cele trei volume nu au foarte mare legatura unul cu altul, decat ca cei trei protagonisti din fiecare carte sunt frati. Mi se pare o idee oarecum exagerata cu privire la actiunea din fiecare carte.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate