4/08/2013

Hex hall 2 : Demonglass de Rachel Hawkins Recenzie

Această carte mi-a fost trimisă de book-express.ro, un site unde puteți comanda multe cărți în engleză, franceză, spaniolă, italiană sau germană.

După o școală atipică plină de magie și supernatural, un mister dezlegat dar nu în totalitate, Sophie a aflat că nu este o vrăjitoare și că tatăl ei este o persoană importantă în lumea aceasta magică. Nu poate să revină la o viață normală, tatăl ei nu dorește acest lucru și îi propune să-l viziteze în Londra pentru a afla mai multe despre ea, ce este cu adevărat și cum să-și manevreze puterile. După multă muncă depusă și speranțe că prietenii ei vor fi în siguranță, Sophie trece prin multe încercări dorind să afle cine transformă tinerii în demoni. Bănuiește oamenii de rang înalt, care trag sforile, dar să fie adevărat? Va renunța Sophie la această viață magică, chiar dacă acest lucru înseamnă moarte pentru alții?


“Most girls got flowers. I got a dirt pit used for demon raising. Nice.”

“It sucks that we miss people like that. You think you've accepted that someone is out of your life, that you've grieved and it's over, and then bam. One little thing, and you feel like you've lost that person all over again.”

Celor care le-au plăcut primul volum Hex Hall se vor bucura de această continuare, care este plină de intrigi, acțiune și răspunsuri. Sophie, personajul principal luptă iar cu forțele răului și chiar dorește să înțeleagă de ce bunica ei a atacat-o și era cea care răneau colegii din Hex Hall. Cu acest nou volum faceți cunoștință și cu tatăl ei, care este doar menționat în primul volum. Nu scapă de organizația care vânează "tinerii speciali", dar să nu uităm de Archer care a mințit tot timpul despre identitatea lui. Ce am remarcat este că în această continuare este mai mult umor; nu spun că în primul volum nu a fost, dar în acesta a fost mult mai bine. Dacă doriți magie și farmec apelați la Hex Hall 2 Demonglass.

Nota: 9/10
Titlu: Hex hall 2 Demonglass
Autor: Rachel Hawkins
Recenzie: Claudiu

@Carti Alese

12 comentarii:

 1. Mie nu prea mi-a placut volumul unu, dar o sa-i dau o sansa volumui doi !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poate pentru că e mai mult pentru partea tânără cartea fiind de +12 să zicem.

   Ștergere
 2. imi place mult coperta. imi place partea de jos, de pe fond portocaliu

  RăspundețiȘtergere
 3. nu a avut inca ocazia sa citesc primul volmun.desi am zis ca o sa mi-l iau am tot uitat:D dar am so fac cat de curand:D

  RăspundețiȘtergere
 4. Pare interesanta.Intotdeauna mi-au placut povestile in care eroina porneste intr-o calatorie nu neaparat de a invinge nush-ce forte malefice,dar de a se descoperi si explora temeinic pe sine.Imi plac calatoriile initiatice.

  RăspundețiȘtergere
 5. Primul volum a fost grozav si chiar m-a surprins cand am aflat adevarata identitate a lui Archer ( si culmea cand el si Sophie deveneau mai intimi). Mi-au placut umorul, personajele si povestea si ar fi minunat daca volumul doi apare si la noi in viitorul apropiat.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am auzit destul de multe despre aceasta serie, atat bune, cat si rele, si nu am stiut daca sa mi-o cumpar pentru ca in ambele cazuri mi s-au parut argumente destul de bune. Totusi, cred ca-i voi acorda o sansa.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am citit primul volum anul trecut şi mi-a plăcut foarte mult. Ar putea să-mi spună şi mie cineva, dacă ştie, când o să apară al doilea volum în limba română?

  RăspundețiȘtergere
 8. Minunata recenzie... pare o carte foarte interesanta. Chiar m-ai facut curios si imi doresc sa rasfoiesc aceasta carte. :)

  RăspundețiȘtergere
 9. :))primul volum l.am citit cam in 5 ore sa zic, adica m.a captivat atat de mult k de cand am inceput s.o citesc nu am mai lasat.o pana nu am terminat.o asa k de abia ast vol 2

  RăspundețiȘtergere
 10. cand apare al doilea volum in romana?

  RăspundețiȘtergere
 11. Dar cartea a apărut un romana???
  Si daca da, unde o pot gasi??

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate