Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/01/2013

Film: Zombieland, sfaturi practice de supravietuire! -Recenzie

Fac parte dintr-o campanie, care vă poate salva viaţa dacă apocalipsa zombie se va produce!
Această recenzie  are și un stil umoristic așa că trebuie tratată ca atare!

Ce este Zombieland? Pământul zombilor, dacă vreun virus ar fi eliberat pe Terra. Comedia aceasta ne învață noile reguli pe care trebuie să le aplicăm dacă vrem să supraviețuim unei astfel de lumi. Ar trebui să ne bucurăm, să băgăm la bibilică sau să râdem la această comedie neagră, în care regulile pe care noi le știm nu se mai practică. Ce ne facem dacă suntem atacați de persoane necunoscute, care vor să ne mănânce la propriu? Fugim, atacăm și noi cu ce găsim prin casă dacă nu suntem pregătiți și să nu uităm că nu trebuie să lăsăm garda jos. Acum avem și noi ocazia să vizităm vilele vedetelor, chiar dacă acum sunt părăsite, dar trebuie să avem grijă la morții vii care pândesc. Cei patru prieteni de drum călătoresc în america în căutarea adăpostului și în același timp trăiesc și viața, fâcând lucruri pe care nu le puteau face când duceau o viață normală.


 • Ah, când am spus că nu trebuie să ne lăsăm prostiți, am vorbit serios. Nu cum Columbus și nebunul lui tovarăș s-au lăsat păcăliți de o puștoaică de 12 ani și le-a furat mașina și armele. 
 • Începeți antrenamentele, acordați 30-45 de minute pe zi alergatului.
 • Evităm băile și să nu lăsăm garda jos!
 • Trebuie să ne bucurăm de lucrurile mărunte, chiar dacă trebuie să distrugem o grămadă de lucruri mai mari!
 • V-ați gândit că dacă e această apocalipsă, vă puteți întâlni sub o altă formă cu persoanele pe care le-ați evitați, acele bitches și acum aveți dreptu să le zburați capu'?







Așa! Ce mai așteptați? Aplicați sfaturile mele, care sunt gratis și care nu necesită un efort. Unii le-au aplicat așa că sunt pregătiți. Niciodată să nu spuneți niciodată. Azi sunteți oameni, mâine sunteți zombie!


@Carti Alese

4 comentarii:

 1. ooooo,emma stone:D o adorrr.trebuie neaparat sa ma uit la film:D

  RăspundețiȘtergere
 2. Wooww ce filn:X:xIl am in lista si sper sal vad cat de curand...

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca joaca Emma Stone calitatea filmului este asigurata la fel si comedia. Tipul ala cumva se sterge cu bani? Oh, frate, chiar va fi o comedie veritabila:)) Abia astept sa-l vizionez.

  RăspundețiȘtergere
 4. Chiar pare interesant filmul, si ca si ceilalti care au comentat, ma incanta faptul ca joaca Emma Stone. Trebuie sa-l urmaresc cat de curand.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate