Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/25/2013

Sange Albastru 3 : Revelatii de Melissa de la Cruz Recenzie

Shuyler van Alen este mai aproape de adevăr, dar putem spune că și de pericol. După ce a salvat-o pe Mimi Force , acum este nevoită să locuiască cu ea și Jack. Cei doi frați gemeni, Mimi și Jack sunt meniți să fie împreună, chiar dacă Shuyler are sentimente pentru Jack Force. Cei doi se văd în taină, chiar dacă fericirea lor poate fi doar temporară. Bliss continuă să ducă o viață chinuitoare, are viziuni stranii care o face să se îndoiască de adevărata sa identitate. Se poate ca Shuyler să-i fie mai mult decât prietenă? Dylan cel acuzat de trădare și de atacuri, se întoarce de această dată cu gânduri bune la Bliss și Shuyler. Se dovedește că a fost manipulat de cei cu sânge argintiu și că nu le-a vrut răul. Oliver îi este alături, chiar dacă are inima frântă. Lucrurile devin din ce în ce mai tensionare când Conclavul este reunit la Rio, iar bunicul lui Shuyler se duce acolo. Aparent apele s-au calmat, dar când ceilalți ajung marea bătălie începe, iar multe vieți sunt pierdute. Shuyler, Bliss și Oliver sunt martorii unei bătălii sângeroase, la care nu se așteptau. Amenințarea este mare, prințul întunericului e aproape și numai unul singur îl poate omorâ.

Trebuie să existe o cale, se gândi ea cu disperare. Trebuie să existe o cale să încalci legătura și să poți fi liber să iubești pe cine vrei. Există.

Sânge Albastru rămâne una din cele mai interesante și captivante serii citite de mine, care include vampiri și îngeri în viața contemporană. Revelații volumul 3 din această serie este încă o carte foarte bună, care ne dezvăluie multe lucruri în privința unor personaje. Aflăm cu adevărat de unde se trag și care sunt scopurile lor. Încă o dată mi-au plăcut personajele, mai ales Bliss, Shuyler și Oliver. În continuare nu sunt de acord în totalitate cu dragostea lui Shuyler față de Jack, dar la final o să aveți parte de o surpriză pe lângă cele menționate mai sus. Cine poate fi fata lui Lucifer? Răspunsul la întrebarea aceasta l-am aflat și îmi venea să urlu pentru că nu aveam la îndemână volumul 4 și chiar voiam să citesc în continuare. Bătălia de la sfârșit a fost intensă și tristă, pentru că mulți mor, iar personajele sunt afectate de această tragedie. Sunt foarte curios cum vor evolua lucrurile în următoarea carte și sper că nu-mi va provoca vreun infarct :)). 

@Carti Alese

6 comentarii:

 1. ce frumos e citatul cu incalcarea regulii

  RăspundețiȘtergere
 2. M-ai convins la batalia finala. :) Imi tot zic sa incep seria si am incercat odata, doar ca nu eram in the mood si hmm...nu am putut continua. Nu a fost vina cartii ci a mea (citisem doar vreo 10 randuri). Sper sa am ocazia sa imi iau si Revelatii, ar fi placut sa le citesc fara pauze.

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamne acesta este pur si simplu seria mea de suflet.serie mai frumoasa dupa parerea mea nu exista:D bine exista:)) insa asta este prima:D

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce recenzie frumoasa!!! Chiar ca ar trebui sa existe in orice caz o cale sa poti trai alaturi de persoana iubita!

  RăspundețiȘtergere
 5. vampirii din seria aceasta sunt ciudati, foarte ciudati.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am citit primul volum. Sunt tare suparat ca nu am gasit si volumul urmator la biblioteca ...ca de, nu le pot cumpara deocamdat; dar chiar imi place seria.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate