Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/20/2013

Lansarea volumului 9 din Cronicile Wardstone : Alianța vraciului de Joseph Delaney - Editura Corint Junior

9 comentarii:

 1. de mult doream sa citesc cartile astea:D inca de cand eram mai mica si cand nu citeam:))) mi sau parut asa de interesante:D mai ales ca era avertismentul ala a nu se citi dupa miezul noti:))creepy:D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. eu am o prietena care la inceput le-a citit cu drag dar acum nu mai e asa incantata

   Ștergere
 2. De doua ori am incercat sa incep seria, dar erau carti de la biblioteca si cel mai departe am ajuns la 5 capitole din prima carte. A ajuns departe cu numarul de volume. Sunt tare curioasa cate or sa mai fie.
  Oricum, imi place aspecul lor: mici si par invelite in piele. Poate candva, cand o sa ma fac mare o sa le am si eu, dar pentru asta imi trebuie mai intai o biblioteca noua.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nici eu nu ma asteptam sa fie asa multe credeam ca sunt 7-8

   Ștergere
 3. Oho, in sfarsit a aparut! eu sunt acum la volumul 7. Iar cand eram si eu mica eram ingrozita de avertismentul de pe spate! Dar acum le iubesc si nu le mai pot lasa din mana!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cam asta a fost si reactia mea prima daca cand am tinut cartea in mana. Am zis ca trebuie sa stau cu lumina aprinsa si usa deschisa sa nu cumva sa mi se intample ceva. :))

   Ștergere
  2. da stiu, aveam impresia ca vine cineva si omoara in somn!

   Ștergere
  3. :))Atunci in mintea mea suna cam asa: Atentie, fantome periculoase atasate de carte, ar fi bine sa o citesti ziua. Ei, dar am crescut, ne-am maturizat. Putinele capitole pe care le-am citit nu erau asa de spooky.

   Ștergere
 4. Am uitat sa intreb daca va fi lansata si in librariile din Brasov? ma refer la ceva special...adica o deschidere foarte interesanta.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate