Treceți la conținutul principal

CW au anulat Ringer si The secret Circle, viitorul serialelor voastre preferate

Am rămas socat când am aflat vestea pe twitter.
Cei de la CW au anulat Serialele Ringer si The Secret Circle și i-au dat o șansă serialului Hart of Dixie.

Tot cei de la CW au anunțat că Gossip Girl va avea un sezon 6, chiar dacă ratingul a scăzut foarte mult, acest serial este primul lor hit. 90210 s-a menținut mai bine decât Gossip Girl, primește și el un nou sezon.
Iar The Vampire Diaries,  Supernatural, Nikita  primesc și ele câte un sezon.
Ultimul episod din The Vampire Diaries a fost superb, am rămas fără cuvinte.
Păcat de cele două seriale anulate, Ringer era un serial unic iar The secret Circle chiar și-a revenit și a avut un final de sezon cu multă adrenalină!

Despre alte seriale anulate/reînnoite

Grey's Anatomy primește un nou sezon.
 După finalul episodului de Vineri m-au luat durerile de cap.
Săptămâna viitoare apare ultimul episod din sezonul 8, ce ziceți pot să aștept după așa un promo?

Spin off-ul Private Practice este reînnoit și el!

Alte seriale reînnoite: 30 rock, Modern family, Castle, Revenge, Once upon a time, Criminal Minds, Fringe, The Secret Life of the american teenager.
Seriale anulate: The river, Missing, Pan Am (s-ar putea să fie cumpărat de alt post de TV).


Pretty Little Liars și True Blood se întorc cu noi episoade din Iunie.
The lying game se întoarce cu noi episoade în Decembrie.
@Carti Alese

Comentarii

  1. Chiar imi pare rau ca nu vor mai avea si un urmator sezon. :( Eu credeam ca fac bani. :D Iar despre Grey's Anatomy, de abia astept ultimul episod. Ma socat episodul de vineri si vreau sa vad ce se intampla cu ei. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place Hart of Dixie. Cercul secret incepea sa ma plictiseasca asa ca nu prea stiu ce sa zic

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu se paote aşa ceva! Sunt cu totul revoltată! Iubesc The Secret circle! Şi chiar voiam să mă apuc de Ringer. De ce? Eu vreau să se continue serialele, vreau să ştiu ce o să s eîntâmple cu Cassie şi Adam sau cu cei din neamul Balcoin, chiar mi se pare nedrept.
    cum să primească Supernatural alt sezon şi nu The secret circle, adică Supernatural deja începe să plictisească, în timp ce celălalt e super.

    Am văzut şi eu finalul de la The Vampire Diaries şi am rămas O_O. Nu pot să cred că ne-au lăsat într-un asemenea suspans. Şi nu ştiu de ce presimt că relaţia dintre Damon şi Elena se va schimba odată ce ea îşi va aminti de cele două incidente... când Damon i-a şters amintirile :-"
    Şii legat de Grey's sper ca Derek să nu păţească ceva, mi-e prea drag ca personaj, la fel şi Lexie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am ramas la fel cand am vazut sfarsitul ultimului episod. Era de asteptat ca o sa ne arate ceva care sa ne faca sa asteptam urmatorul sezon.

      Ștergere
    2. Eu una sper să nu se asemene cu cartea după ce se transformă Elena, ar fi foarte urât să fie aşa :)) Cred că ar fi şi dezamăgitor:))

      Ștergere
    3. Nici mie nu imi vine sa cred ca au anulat Cercul secret .Tocmai cand devenise mult mai interesant ....Si chiar era mult mai bun decat cartile !

      Ștergere
  4. Ringer??? Gata cu Sarah Michelle Gelar? Nu am apucat sa vad tot sezonul, m-am oprit pe undeva pe la episodul 13 parca. Deci jur ca in fiecare episod iti statea inima de cel putin 3 ori :)), era plin de suspans. Pe de o parte ma asteptam sa il suspende, era actiune de un sezon. Abia astept sa vad cum se termina si sper sa aiba un final inchis.
    La Cercul Secret nu ma asteptam sa il suspende, parea ca are foarte multi fani si sigur nu ma asteptam sa se continue Supernatural din moment ce au zis ca aceasta v-a fi ultimul sezon. Pe de o parte sunt tare curioasa cine va fi The Big Bad in noul sezon. (^_^)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-mi vine sa cred.poate nu era asa de bun,dar The secret circle imi placea mult.Cel putin pot sa ma bucur pentru TVD si PLL :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu este vorba numai de rating, ci si de balanta castig/cheltuieli....Cred ca in cele doua cazuri, cheltuielile sunt mai mari decat castigurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Probabil, dar sper să le preia un alt post, cine ştie poate altcineva va face o treabă mai bună.

      Ștergere
    3. Da ... ar fi pacat sa nu le preia alt post..

      Ștergere
  7. Ma bucur ca i-au dat o sansa serialul Hart of Dixie pentru ca e genial, nu eram sigura daca va continua cu un nou sezon, iar acum sunt fericita la aflarea vestii. :)
    In ceea ce priveste The secret circle, am auzit ca CW a anulat serialul insa multa lume vorbeste ca acesta s-ar putea sau a fost preluat de ABC Family, insa nu am citit dintr-o sursa sigura. Sper doar sa il preia cineva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar sunt curioasa cum o sa se rasuceasca firul povestii, in seria 5 din True Blood.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si eu ,mereu reusesc sa ne faca sa ne miram de ce mai nascocesc :))

      Ștergere
  9. Îmi pare foarte rău ca au anulat The S.C :((

    RăspundețiȘtergere
  10. pacat de The Secret Circle, am vazut primele episoade si vroiam sa vad restul in vara, mi se parea dragut, oricum abia astept noul sezon din the Vampire Diaries

    RăspundețiȘtergere
  11. vreau sez doi din the secret circle:(((:((

    RăspundețiȘtergere
  12. cel mai tare the secret circle...

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu imi vine sa cred asta e o prostie RINGER nu merita anulat . ESte un serial superb, iar actorii sunt extraordinari. Am vazut TVD si ESEt o porcarie se vede ca joaca teatru si e pur si simplu ridicol serialul.

    EU VREAU CA RINGER SA CONTINUE . NU E DREPT CA CW SA SCOATA UN SERIAL CARE CHIAR MERITA URMARIT ! SI CARE DESIGUR AR PUTEA SA SE INTAMPLE IN VIATA REALA. PE CAND VAMPIRII NU EXISTA DECI NU LE VAD ROSTUL !!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi