Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/20/2012

Precomanda Uneori sub clar de luna de Heather Davis -Editura Leda

6 comentarii:

 1. Pretul cartii este tentant, dar din pacate are prea putine pagini:( . Se zice ca, calitatea este ceea ce conteaza,nu paginile, dar eu nu am primul volum si nu l-am citit, deci nu o sa imi cumpar nici partea a doua, deocamdata.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cred ca este o poveste draguta si scrisa lenjer de catre autoare. Bineinteles ca pe parcurs o sa evolueze si o sa scrie cart/serii mult mai frumoase. De precomandat, nu o sa o precomand pentru ca Pastele m-a lasat cu putine parale in buzunare, dar o sa o cumpar la pret intreg in dublu exemplar pentru ca o sa-i fac cadou cuiva unul dintre ele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu e nici o problema. Am inteles ca o sa o primesc cadou :)) Promit ca o sa v-o povestesc. Nu ma deranjeaza numarul mic de pagini atata timp cat povestea este buna. Ce-i drept nu am citit primul volum desi il am de la revista bravo. Mi se pare o poveste draguta, lectura usoara asa ca nu ma v-a deranja sa o am. (^^)

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, clar o sa o primesti cadou :)).Nici pe mine nu ma deranjeaza numarul mic de pagini pentru ca, ceea ce conteaza cu adevarat este continutul si acela poate fii bun indiferent de cat de mare este sau nu.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mi-am precomandat cartea, chiar daca are asa putine pagini. Primul vol. nu a fost cine stie ce, dar nici urat nu a fost. Sper ca acesta sa fie mai reusit si sa merite.

  RăspundețiȘtergere
 6. A apărut a doua carte? Eram sigură că nu se putea să alse numai una, mă cam dezamăgeşte asta pentru că finalul primului volum a fost super şi nu trebuia continuat, probabil o să mi-o iau şi eu să văd cum e.. :-?

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate