Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/19/2012

Micutele Mincinoase si secretele lor de Sara Shepard cu REVISTA BRAVO!

MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR, patru cărţi în ediţie de buzunar distribuite începând din data de 8 mai cu revista Bravo
Fanii Sarei Shepard, autoare care ocupă locul 1 pe New York Times Bestseller List, se vor putea bucura în curând de o senzaţională carte-bonus la celebra serie Micuţele mincinoase.
Volumul, a cărui ediţie în limba română va purta titlul MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR, a fost recent publicat în Statele Unite (pe data de 3 ianuarie!) şi deja a produs o adevărată senzaţie în rândul tinerilor cititori.
Subiectul este plasat între acţiunea volumului patru (Incredibil) şi cinci (Imoral) din Micuţele mincinoase (un fel de volum 4 ½ ) şi dezvăluie minciunile legate de anumite întâmplări nefericite petrecute în timpul vacanţei de iarnă din penultimul an de liceu al celor patru fete, şi ţinute ascunse până acum.
MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR are însă marea calitate de a putea fi citit deopotrivă şi de cei familiarizaţi cu această serie, dar şi de cei care de-abia acum vor să facă cunoştinţă cu personajele Sarei Shepard. Volumul este compus din patru parţi distincte, ce se citesc ca o serie de micro-romane independente, fiecare relatând câte un secret al uneia dintre cele patru eroine îndrăgite:
Partea 1. Secretul Hannei, distribuită cu revista Bravo din 8 mai 2012
Partea 2. Secretul lui Emily, distribuită cu revista Bravo din 22 mai 2012
Partea 3. Secretul Ariei, distribuită cu revista Bravo din 5 iunie 2012
Partea 4. Secretul lui Spencer, distribuită cu revista Bravo din 19 iunie 2012
Deci, nu rataţi cele patru întâlniri cu Hanna, Emily, Aria şi Spencer, pe care Editura LEDA şi revista Bravo vi le-au rezervat pentru lunile mai şi iunie!
Seria Micuţele mincinoase a devenit o senzaţie internaţională odată cu apariţia romanelor şi a serialului de televiziune, difuzat de ABC Family, iar drepturile de traducere au fost vândute în peste 30 de ţări!
@Carti Alese

10 comentarii:

 1. Deci asta este faimoasa surpriza pe care a ascuns-o admin Leda cu atata pasiune. Sunt curioasa daca as intelege ceva din ele daca le-as cumpara, pentru ca nu am celelalte carti. Nici nu stiam ca exista carti separate pentru fiecare personaj in parte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum scrie si in articol "a putea fi citit deopotrivă şi de cei familiarizaţi cu această serie, dar şi de cei care de-abia acum vor să facă cunoştinţă cu personajele Sarei Shepard."

   Deci nu-ti fa nicio grija.

   Ștergere
  2. :)) Deci am citit de 2 ori articolul si se pare ca duc lipsa de concentrare. Nu am vazut neam partea aia. Ok, merci. S-a cam ofticat si admin Leda ca am intrebat pe blog si nu am fost atenta la ce a scris. :D

   Ștergere
 2. Eu sunt in aceeasi situatie. Nu am volumele aparute la Leda, dar totusi n-as rata o astfel de surpriza pentru ca stiu ca la un moment dat le voi lua si pe celelalte. Asa ca, aceastea 4 vor fi in biblioteca mea.
  Merita!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum scrie si in articol "a putea fi citit deopotrivă şi de cei familiarizaţi cu această serie, dar şi de cei care de-abia acum vor să facă cunoştinţă cu personajele Sarei Shepard."

   Deci nu-ti fa nicio grija.

   Ștergere
 3. asta da veste buna, felicitari revistei bravo si editurii leda, minunata colaborare, astept cu nerabdare sa cumpar revista.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce surpriza placuta din partea celor de la Bravo! Abia astept sa apara cartile iar copertele sunt foarte dragute. Nici eu nu am primele patru volume aparute la Leda, dar nu pot sa ratez o asemenea ocazie, si sa nu le cumpar.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu am citit seria Micutele Mincinoase, doar m-am uitat la serial. O sa imi cumpar aceste carti, dar sper sa imi fac timp, poate in timpul vacantei de vara pentru a citi seria si pe urma sa ma apuc de acestea.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sa vedem ce surprize ne asteapta din partea editurii Leda in legatura cu cartile care vor veni cu revista Bravo Girl.

  RăspundețiȘtergere
 7. Cât de tare! am citit un singur volum, dar am văzut serialul. Poate o să mi le iau şi eu mi se par interesante, deobicei cărţile dintre volume sunt cele mai tari :))

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate